Vážení zákazníci, při objednávání berte prosím v potaz, že z důvodů začínajícího vánočního šílenství může docházet k posunutím termínů dodání.

Disk na krájení plátků 0,5 mm Dynamic

Kód: DY-CL1005
4 471 Kč –11 %
DY CL1005 1
4 471 Kč –11 % 3 964 Kč 3 276 Kč bez DPH
Na cestě k dodavateli - přijímáme objednávky
Můžeme doručit do:
23.12.2024

Detailní informace

Vlastní obchodní zástupce
Vlastní obchodní zástupce
S GastroClubem získáte svého vlastního gastro experta, který se stane vaší pravou rukou.
Cenová nabídka na míru
Cenová nabídka na míru
S GastroClub získáte individuální cenovou nabídku, která respektuje váš rozpočet a cíle
Různé možnosti financování
Různé možnosti financování
Nabízíme vám flexibilní možnosti financování, které vám umožní rozdělit platbu do menších splátek
Jsme vašim partnerem
Jsme vašim partnerem
Váš osobní gastro expert vám poskytne nejen odborné poradenství, ale bude vám k dispozici i s radou a podporou
Vlastní ceník
Vlastní ceník
Jako člen GastroClubu získáte přístup k vlastnímu ceníku, který bude vždy odrážet vaše individuální potřeby a nákupní historii.

Detailní popis produktu

Disk se skvěle hodí na krájení plátků o tloušťce 0,5 mm. Tento způsob krájení se v kuchyni používá často, a proto je parádní si práci trochu zrychlit a usnadnit. Nakrájené plátky lze využít ve spoustě kulinářských výtvorech a hodí se zejména pro ovoce či zeleninu. Disk se vyrábí se z nerezové oceli zajišťující jeho odolnost proti korozi, snadné skladování i údržbu (lze jej mýt v myčce na nádobí). Má také zvýšený výkon díky průměru 225 mm a ten si zasluhuje místo největšího na trhu. Kompatibilní se zařízeními řady BLEND & MIX.

Disk na krájení plátků 0,5 mm

Disk na krájení plátků 0,5 mm

Parametry

  • Materiál: nerezová ocel 18/10
  • Průměr: 0,5 mm
  • Barva: nerezová
  • Cena uvedena za 1 kus

Využití disku

  • Krájení potravin na plátky.

Výrobce

Díky bohatým zkušenostem, datujícím se od roku 1964, přináší francouzský výrobce Dynamic širokou paletu ponorných mixérů a bohatého příslušenství určeného pro profesionální gastronomické provozy.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: