Podzimní sezóna

S příchodem chladných dnů nastává čas poctivých chutí a venkovního prodeje. V Gastrofans najdete vše, co potřebujete pro domácí zabíjačku, trhy a stánky – od kotlíků a várnic po dávkovače horkých nápojů. Jednoduše vše, bez čeho se žádný stánkař neobejde. Podzim je také obdobím firemních vánočních večírků, Halloween párty a dalších sezónních akcí. U nás najdete široký výběr gastro vybavení pro catering a přípravu vašich akcí. Navíc jsme pro vás připravili několik praktických sezónních tipů.
Doporučené produkty
Výpis produktů
BESTSELLER MEZI KOTLÍKY - Nejlepší poměr cena/výkon NEPŘÍMÝ OHŘEV - tzn. pokrm se ani po delší době nepřipaluje LEHCE HO REZEBERETE VYČISTÍTE - nádoba a víko se dá mýt v...
Dvoustěnná vakuově izolovaná konstrukce zajišťuje vynikající izolační vlastnosti, které udrží nápoje horké až 3-4 hodiny (v závislosti na okolní teplotě). Kvalitní čerpací...
Tato elektrická fritéza má objem 8 litrů, s nímž snadno připravíte 1,4 kg hranolek. Tento kompaktní stolní model je vhodný pro umístění na pracovní desku v každé profesionální...
Pro termosky K635, K636, DP127, DP128, DP129, DL163, DL165 a DL166.
Tato profesionální fritéza má odnímatelnou mísu o objemu 10 litrů. Jedná se o kompaktní stolní model pro smažení až 1,2 kg hranolek.
Tento výdejník horké vody má kapacitu 10 l a je vhodný pro vaření vody pro velké skupiny lidí, například na akci nebo pro použití na veletrhu či ve stánku. Teplotu lze nastavit...
Jedinečný design od nizozemského designéra Roberta Bronwassera. Vodního senzor připomene obsluze, když je třeba doplnit vodu. PRAKTICKÉ! Ovládání s displejem pro zobrazení...
Tato profesionální fritéza má dvě vyjímatelné nádoby, každou o objemu 10 litrů. Je ideální pro intenzivní použití v gastronomické kuchyni, pokud chcete v krátkém čase usmažit...
Tato všestranná fritéza je ideální pro každodenní použití v gastronomické kuchyni. Fritéza má objem 4 litry pro rychlou přípravu 0,8 kg hranolek.
Tento výdejník horké vody má kapacitu 20 l a je vhodný pro vaření vody pro velké skupiny lidí, například na akci nebo pro použití na veletrhu či ve stánku. Teplotu lze nastavit...
Dvouplášťová izolace | Objem: 2,5l. Nerezová ocel. Dvouplášťová izolace.
Navrhl je renomovaný nizozemský designér Robert Bronwasser. Díky své jedinečné konstrukci a důrazu na detail se spotřebič stane poutavým doplňkem každého bufetu. Jednostěnné...
Nejvýkonnější hluboká fritéza na trhu – 10 200 W Velká kapacita 10 l vám umožní smažit až 1 kg hranolků najednou Velmi efektivní - připraví až 1 kg hranolek za přibližně 3...
Tato dvojitá elektrická fritéza je ideální pro smažení dvojnásobného množství hranolek a dalších pochutin. Je vybavena praktickým vypouštěcím kohoutem pro rychlou a snadnou...
S touto profesionální dvojitou fritézou můžete připravit dvakrát více jídla díky dvěma nádobám o objemu 4 litry. Ideální pro každodenní použití v profesionální kuchyni a pro...
V této profesionální fritéze o objemu 13 litrů můžete smažit ty nejchutnější pochutiny a hranolky. Díky praktickému vypouštěcímu kohoutku je výměna fritovacího oleje snadnější.
S touto extra velkou fritézou o objemu 20 litrů můžete smažit velké porce jídla najednou. Elektrická fritéza má také vypouštěcí kohoutek pro snadnou výměnu oleje.
Jedinečný design od nizozemského designéra Roberta Bronwassera. Vodního senzor připomene obsluze, když je třeba doplnit vodu. PRAKTICKÉ! Ovládání s displejem pro zobrazení...
Tato dvojitá fritéza s kapacitou dvou 13litrových pánví je ideální pro přípravu velkého množství občerstvení a hranolek. Výměna oleje je navíc rychlá a snadná díky praktickému...
Podzimní sezóna je v plném proudu! Objevte profesionální vybavení pro stánky, trhy, domácí zabíjačku i přípravu horkých nápojů. Gastrofans – váš partner pro poctivé gastro vybavení.
Tipy a inspirace
Zabíjačky v plném proudu
Pár tipů, jak si ušetřit spoustu práce.
Sezóna podzim/zima je tady
Praktické rady pro organizaci prodeje, výdej a skladbu sortimentu.
Průvodce výběrem mlýnku na maso
Připravujete se na zabíjačku? Chce to pořádný stroj!
