Swibo vykosťovací nůž 18cm Swibo
Kód: L103Vyjednejte si vlastní ceny
Nakupte vše na jednom místě
Využijte množstevní slevy
Více jak 5 let zkušeností
Související produkty
157 Kč
–12 %
Dick loupací nůž Pro Dynamic 5cm Dick
Skladem u dodavatele (14)
(>15 ks)
137 Kč
292 Kč
–21 %
Hygiplas vykosťovací nůž 12,5cm Hygiplas
Skladem u dodavatele (14)
(2 ks)
228 Kč
1 280 Kč
–12 %
Swibo vykosťovací nůž úzký 16cm Swibo
Skladem u dodavatele (14)
(3 ks)
1 120 Kč
605 Kč
–13 %
Vykosťovací nůž, Profi Line, Černá, (L)270mm Hendi
Skladem u dodavatele (7)
(12 ks)
523 Kč
3 518 Kč
–11 %
Nůž vykosťovací 16 cm TOMGAST
Skladem u dodavatele (5)
(>15 ks)
3 120 Kč
268 Kč
–13 %
Vykosťovací nůž, Kitchen Line, Černá, (L)285mm Hendi
Skladem u dodavatele (7)
(>15 ks)
231 Kč
436 Kč
–11 %
Nůž vykosťovací 13 cm, žlutý Giesser
Skladem u dodavatele (5)
(5 ks)
386 Kč
436 Kč
–11 %
Nůž vykosťovací prohnutý 13 cm Giesser
Skladem u dodavatele (5)
(5 ks)
386 Kč
1 207 Kč
–12 %
Deglon Sabatier vykosťovací nůž neohebný 15cm Deglon Sabatier
Skladem u dodavatele (14)
(9 ks)
1 056 Kč
3 518 Kč
–11 %
Nůž vykosťovací 14 cm TOMGAST
Skladem u dodavatele (5)
(>15 ks)
3 120 Kč
650 Kč
–13 %
Nůž vykosťovací, Černá, (L)287mm Victorinox
Skladem – Troubsko
(>15 ks)
562 Kč
625 Kč
–11 %
Nůž vykosťovací 18 cm, červený Giesser
Skladem u dodavatele (5)
(2 ks)
554 Kč
514 Kč
–11 %
Nůž vykosťovací prohnutý 15 cm Giesser
Skladem u dodavatele (5)
(8 ks)
456 Kč
506 Kč
–11 %
Nůž vykosťovací 16 cm, červený Giesser
Skladem u dodavatele (5)
(9 ks)
448 Kč
Detailní popis produktu
Profesionální kuchařské nože té nejvyšší kvality. Disponují širokou nerezovou čepelí třídy 440a, s 56-58° hodnocením Rockwell. S nylonovou rukojetí pro pohodlné držení. Tyto nože lze mýt v myčce nádobí s teplotou sterilizace 120°C.Doplňkové parametry
Kategorie: | Vykosťovací nože |
---|---|
Hmotnost: | 0.14 kg |
Barva: | Žlutá |
Délka čepele: | 18 cm |
Hmotnost: | 140 g |
Počet kusů v sadě-balení: | 1 |
Určení: | vykosťovací |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář