Technologie pro restaurace
Japonská mandolína HENDI Samurai je vysoce kvalitní nástroj pro krájení zeleniny a ovoce s nejvyšší přesností, jakou mohou očekávat profesionálové světové úrovně - krájí rychle,...
Tyčový mixér HENDI se spirálovou šňůrou dokáže mixovat rychlostí až 16 000 otáček za minutu, což zajišťuje maximální výkon pro profesionální kuchyně. Tento mixér s odolným tělem...
Japonská mandolína HENDI Shōgun 将軍 je nástroj prvotřídní kvality vyrobený v Japonsku. Ne nadarmo se o japonských nožích tvrdí, že jsou nejlepší na světě. Kvalita krájení je...
Japonská mandolína HENDI Shōgun 将軍 PRO je nástroj prémiové kvality vyrobený v Japonsku. Ne nadarmo se o japonských nožích tvrdí, že jsou nejlepší na světě. Kvalita krájení je...
Tyčový mixér HENDI 350 s variabilní rychlostí a 250mm mixovací hřídelí je všestranný a výkonný kuchyňský nástroj pro každého profesionálního kuchaře, který nabízí plynulý a...
Tyčový mixér HENDI 350 s variabilní rychlostí a 300mm mixovací hřídelí je všestranný a výkonný kuchyňský nástroj pro každého profesionálního kuchaře, který nabízí plynulý a...
Panely do chladicí místnosti s 80mm izolací
Malá černá vinotéka vhodná pod pult
Tato luxusní pultová chladnička se skleněným displejem vpředu a nahoře je široká 150 cm. Má prostor pro šest nádob 1/3 GN nebo pět nádob 1/3 GN a jednu nádobu 1/3 GN pro...
Základní verze Konvektomatu EKA Millennial Smart Gastro pro nenáročné uživatele a menší provozy. Má jednoduché elektromechanické ovládání. Je ideální pro školní kuchyně,...
Nejvyšší řada Konvektomatů EKA Millennial touch screen gastro je vhodná jak pro začínající, pokročilé i ty nejnáročnějšší uživatele. Řada moderních konvektomatů Millennial Touch...