Revol Basalt talíř obdélný s drážkou a prolisem (O 6,3 cm) 33 × 20 cm | REV-647784 REVOL
Kód: REV-647784-3
Vlastní obchodní zástupce
S GastroClubem získáte svého vlastního gastro experta, který se stane vaší pravou rukou.

Cenová nabídka na míru
S GastroClub získáte individuální cenovou nabídku, která respektuje váš rozpočet a cíle.

Různé možnosti financování
Nabízíme vám flexibilní možnosti financování, které vám umožní rozdělit platbu do menších splátek.

Jsme vašim partnerem
Váš osobní gastro expert vám poskytne nejen odborné poradenství, ale bude vám k dispozici i s radou a podporou.

Vlastní ceník
Jako člen GastroClubu získáte přístup k vlastnímu ceníku, který bude vždy odrážet vaše individuální potřeby a nákupní historii.
Související produkty
Detailní popis produktu
Basalt talíř s drážkou a prolisem se svým jedinečným designem a vysokou kvalitou dodá vaší prezentaci nádech dokonalosti. Hodí se pro servírování burgerů, masa a ryb s přílohou. Do prolisu se vejde malá miska, nebo kornout s hranolky či ramekin s omáčkou. Kreativní šéfkuchaři můžou na talíř podávat kávu s malými dezerty.Talíř obdélný s drážkou a prolisem (O 6,3 cm) 33 × 20 cm
Basalt talíř obdélný s drážkou a prolisem 33 × 20 cm
Parametry
- Materiál: porcelán
- Rozměry: 33 × 20 cm
- Výška: 2 cm
- Průměr prolisu: 6,3 cm
- Barva: černá
- Cena uvedena za 1 kus/3 ks v originálním balení
Využití talíře
- Servírování a prezentace hamburgerů, masa a ryb s přílohou.
- Servírování malé misky, nebo kornoutu s hranolky.
- Servírování ramekinu s omáčkou.
Kolekce Basalt
Basalt je první kolekce z černé hlíny, čímž představuje významný průlom. Na pohled a na dotek totiž působí jako břidlice, ale najdete u ní všechny přednosti porcelánu: Nepoškrábe se, nerozpadne a zaručuje naprostou čistotu během přípravy jídla. Je tak ideální alternativou tradičních talířů i servírovacích desek.Výrobce
Rodinná společnost Revol už devět generací vkládá energii i srdce do tvorby jedinečného porcelánu, který poznáte podle originálního designu a vysoké kvality.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
