Spustili jsme parádní novinku - podcast Gastrofans, do kterého si budeme zvát zajímavé hosty z oboru gastronomie. Více na našem YT kanále @gastrofans

Blog

Jaký je rozdíl mezi komorovou a lištovou vakuovačkou?

Vakuové baličky jsou stále oblíbenějším vybavením nejen v profesionálních gastro provozech, ale i u ...

Jak vybrat správný stůl? Přehled interiérových a exteriérových stolů pro gastronomii

S blížící se sezónou venkovního posezení je ten správný čas zamyslet se nad výběrem vhodných stolů p...

Top 5 produktů, bez kterých se letní provoz neobejde

Léto je za dveřmi, slunce pálí a gastronomické podniky se chystají na nápor hladových a žíznivých zá...

Nově otevřený showroom na Heršpické v Brně

GASTROFANS MÍŘÍ DO CENTRA BRNAPřijďte se podívat do našeho nově otevřeného Showroomu & Kuchařské...

Jednorázové rukavice v gastroprovozech: trend nebo nutnost?

V profesionálních kuchyních se hygiena nebere na lehkou váhu –⁠ je to základ úspěchu i bezpečnosti. ...

MiniSeriál o GN 3/3 -- Alternativní materiály gastronádob

V předchozích dílech našeho seriálu o gastronádobách jsme si povídali o materiálech a různých objeme...

MiniSeriál o GN 2/3 -- Vše, co potřebujete vědět o rozměrech a objemech gastronádob

Dnes přinášíme druhý díl o tom, jak vybrat a koupit správné gastronádoby.Pokud jste si ještě nestihl...

MiniSeriál o GN 1/3 -- Jaké vybrat GASTRONÁDOBY - POLYPROPYLEN / POLYKARBONÁT / NEREZ

Pokud se rozhodujete, jaký materiál pro gastro nádoby zvolit, je dobré se zaměřit na vlastnosti, kte...

Sezona zabíjaček v plném proudu...pár tipů, jak si ušetřit spousty práce

Tři svatí pomocníci pro každého, kdo chce vládnout říši uzenin! 🏆  Ať už jste profesionální šé...