Brusiče nožů
Pravidelné broušení nožů je nezbytné pro udržení jejich ostrosti a efektivity. Brusiče nožů umožňují snadné a rychlé broušení nožů, což zajišťuje, že budou vaše nože vždy připravené k použití a budou řezat přesně a efektivně.
Ostře broušené nože jsou méně pravděpodobné, že se sklouznou nebo zaseknou při použití, což snižuje riziko úrazu. Pravidelné broušení nožů pomocí brusičů zvyšuje bezpečnost ve vaší kuchyni a chrání vaše personál i zákazníky. Pravidelné broušení nožů pomocí brusičů může také prodloužit životnost vašich nožů. Udržování nožů ostří méně opotřebenými zabraňuje jejich předčasnému opotřebení a zajišťuje, že budou vaše nože vydržet déle.
Dva ostřicí otvory: 1 hrubý pro tupé nože a 1 pro obtažení
Diamantové kotouče. Dva stupně. Ostření, leštění (obtahování). Brusič nožů Parametry 2stupňový (1. stupeň diamantové kotouče, 2. stupeň ultra drobné diamantové kotouče) Úhel...
Japonský brusný kámen HENDI je výrobek, díky kterému budou vaše kuchyňské nože stále ostré jako nové. Brusný kámen je oboustranný - kombinuje 2 desky s různou zrnitostí. Je také...
Rychle a snadno nože nabrousí a vytvoří čepel ostrou jako žiletka.