KURZ: Kostění vepřové plece a výroba klobás Gastrofans

Kód: KURZ_3.12 KURZ_17.12 KURZ_8.1 KURZ_22.1 KURZ_5.2 KURZ_19.2 KUPON_KURZ Zvolte variantu
ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA
KURZ: Kostění vepřové plece a výroba klobás  Gastrofans
5 900 Kč 4 876 Kč bez DPH
Skladem – Troubsko (1 ks) Skladem – Troubsko (5 ks) Skladem – Troubsko (6 ks) Skladem – Troubsko (2 ks) Skladem – Troubsko (6 ks) Skladem – Troubsko (6 ks) Skladem – Troubsko (>15 ks) Zvolte variantu
Datum
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
10.12.2025 10.12.2025 10.12.2025 10.12.2025 10.12.2025 10.12.2025 10.12.2025 Zvolte variantu
  • Start kurzu: v 17:00
  • Adresa: Hpark Heršpická 11d, 639 00 Brno
  • Délka kurzu: odhadujeme 4 hodiny

Detailní informace

Vlastní obchodní zástupce
Vlastní obchodní zástupce
S GastroClubem získáte svého vlastního gastro experta, který se stane vaší pravou rukou.
Cenová nabídka na míru
Cenová nabídka na míru
S GastroClub získáte individuální cenovou nabídku, která respektuje váš rozpočet a cíle.
Různé možnosti financování
Různé možnosti financování
Nabízíme vám flexibilní možnosti financování, které vám umožní rozdělit platbu do menších splátek.
Jsme vašim partnerem
Jsme vašim partnerem
Váš osobní gastro expert vám poskytne nejen odborné poradenství, ale bude vám k dispozici i s radou a podporou.
Vlastní ceník
Vlastní ceník
Jako člen GastroClubu získáte přístup k vlastnímu ceníku, který bude vždy odrážet vaše individuální potřeby a nákupní historii.

Detailní popis produktu

Řeznický kurz s Pepíčkem

Zážitkový, praktický a zábavný workshop v malé skupině. Naučíte se bourání, výrobu klobás a bezpečnou práci s nožem – vše v pohodové atmosféře.

👥 max. 6 osob ⏱️ 3–4 hod 📍 Brno – H-Park 🎓 Certifikát účasti

Domů si odnesete 5 kg vlastnoručně vyrobených uzenin ( po kurzu vám je zašleme), certifikát o absolvování, skripta s osvědčenými recepty a vyšívanou zástěru. Pokud budete chtít, můžete si k tomu přidat i originální řeznický nůž s vygravírovaným brandem díky nimž zazáříte i v domácí kuchyni.

Ilustrační foto z kurzu

Vše v ceně

Suroviny, vybavení, zástěry, rukavice i občerstvení.

100% praxe

Vykoštění plece, příprava sekané a výroba klobás.

Domů s jistotou

Receptury, certifikát a dovednosti použitelné hned.

Program (3–4 h)

1 Bezpečnost a seznámení s pracovištěm
2 Vykostění a porcování vepřové plece
3 Výroba sekané
4 Výroba klobás (od směsi po narážení)
5 Závěr, dotazy, certifikát
Josef „Pepíček“ Vašák

Josef "Pepíček" Vašák

🥩 20+ let zkušeností 🔪 Mistr ČR v kostění vepřové plece 🌭 Vítěz mnoha soutěží o nejlepší klobásy

Josef „Pepíček“ Vašák – majitel Pepíčkova řeznictví a držitel několika rekordů zapsaných v Guinnessově knize. Možná jste ho viděli na farmářských slavnostech, zabijačkách nebo v Show Jana Krause, kde pobavil svým typickým humorem a bezprostředností. Přesně taková atmosféra vás čeká i na jeho kurzu!

Kde nás najdete

Gastrofans Showroom – exteriér

Adresa

Gastrofans Showroom H-Park
Heršpická 11d, 639 00 Brno
Vedle čerpací stanice OMV

📍 Otevřít na Mapy.cz

Kontakt

📞 +420 530 540 444
✉️ obchod@gastrofans.cz

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Výpis hodnocení

5
L Avatar autora | 4.12.2025
Výborná atmosféra, servis. Pepíček byl skvělý. Už se těším na výrobek.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola