KURZ: Kostění vepřové plece a výroba klobás Gastrofans
Kód: KURZ_3.12 KURZ_17.12 KURZ_8.1 KURZ_22.1 KURZ_5.2 KURZ_19.2 KUPON_KURZ Zvolte variantu




Detailní popis produktu
Řeznický kurz s Pepíčkem
Zážitkový, praktický a zábavný workshop v malé skupině. Naučíte se bourání, výrobu klobás a bezpečnou práci s nožem – vše v pohodové atmosféře.
Domů si odnesete 5 kg vlastnoručně vyrobených uzenin ( po kurzu vám je zašleme), certifikát o absolvování, skripta s osvědčenými recepty a vyšívanou zástěru. Pokud budete chtít, můžete si k tomu přidat i originální řeznický nůž s vygravírovaným brandem díky nimž zazáříte i v domácí kuchyni.

Vše v ceně
Suroviny, vybavení, zástěry, rukavice i občerstvení.
100% praxe
Vykoštění plece, příprava sekané a výroba klobás.
Domů s jistotou
Receptury, certifikát a dovednosti použitelné hned.
Program (3–4 h)

Josef "Pepíček" Vašák
Josef „Pepíček“ Vašák – majitel Pepíčkova řeznictví a držitel několika rekordů zapsaných v Guinnessově knize. Možná jste ho viděli na farmářských slavnostech, zabijačkách nebo v Show Jana Krause, kde pobavil svým typickým humorem a bezprostředností. Přesně taková atmosféra vás čeká i na jeho kurzu!
Momentky z našich kurzů

.png)




Kde nás najdete

Adresa
Gastrofans Showroom H-Park
Heršpická 11d, 639 00 Brno
Vedle čerpací stanice OMV
Kontakt
📞 +420 530 540 444
✉️ obchod@gastrofans.cz
Výpis hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
