Řazení produktů

4 položek celkem

Výpis produktů

Pultová chladicí vitrína oblé sklo - 900x670 mm - nerezová  TEFCOLD
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 24 285 Kč –10 %
18 063 Kč bez DPH
21 856 Kč

Ventilované chlazení, 130 l, +2 až +8 °C | oblé čelní sklo a LED osvětlení pro atraktivní prezentaci nastavitelné nožky pro stabilní usazení zadní posuvné skleněné dveře...

Kód: TC_16040
201682 tefcold lct 750 c
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 20 255 Kč –10 %
15 066 Kč bez DPH
18 230 Kč

Ventilované chlazení, 60 l, +2 až +8 °C | oblé čelní sklo a LED osvětlení pro atraktivní prezentaci nastavitelné nožky pro stabilní umístění zadní posuvné skleněné dveře...

Kód: TC_16036
Pultová chladicí vitrína s rovným sklem - 700×670 mm - nerezová  TEFCOLD
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 20 776 Kč –10 %
15 453 Kč bez DPH
18 698 Kč

Ventilované chlazení, 67 l, +2 až +8 °C | rovné čelní sklo a LED osvětlení pro čistou prezentaci nastavitelné nožky pro stabilní usazení zadní posuvné skleněné dveře pro...

Kód: TC_16038
Pultová chladicí vitrína s rovným sklem - 900x 670 mm - nerezová  TEFCOLD
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 25 120 Kč –10 %
18 684 Kč bez DPH
22 608 Kč

Ventilované chlazení, 88 l, +2 až +8 °C | rovné čelní sklo a LED osvětlení pro čistou prezentaci rovnoměrné chlazení zadní posuvné skleněné dveře pro snadný přístup

Kód: TC_16042

Ovládací prvky výpisu

4 položek celkem

Chladicí a mrazicí technika zahrnuje:

  • Chladicí zařízení – chladicí stoly, saladety, vitríny a skříně,
  • Mrazicí techniku – mrazicí stoly, truhly a boxy pro dlouhodobé skladování,
  • Výrobníky ledu – praktické řešení pro bary, restaurace a hotely,
  • Specializovaná zařízení – šokové zchlazovače, vitríny na zákusky a nápoje.

Výhody profesionální chladicí techniky

Profesionální chladicí a mrazicí technika zajišťuje optimální teplotní podmínky, prodlužuje čerstvost potravin a přispívá k bezpečnému provozu kuchyně. Všechna zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují přísné hygienické normy.

Pro koho je určena

Chladicí a mrazicí technika je určena pro restaurace, hotely, jídelny, cukrárny, bary i cateringové společnosti. Díky širokému sortimentu si vyberou menší provozovny i velké profesionální kuchyně s vysokými nároky na kapacitu a spolehlivost.