Řazení produktů

2 položek celkem

Výpis produktů

Distributor kopečkové zmrzliny | Rafaello ICE RFI 10 | ventilovaný – 10× 5l vaniček – MDF opláštění  Juka
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 244 977 Kč –10 %
182 214 Kč bez DPH
220 479 Kč

Ventilované chlazení, dvojité vyhřívané izolační sklo, kapacita 10× 5l vaniček | Nerezová výstavní plocha a odkládací deska Digitální termostat, automatické odtávání a...

Kód: TC_35782
Distributor zmrzliny Cornetti 10 | ventilované chlazení | 10× 5l vaničky | vyhřívaná skla | LED  Juka
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 163 628 Kč –10 %
121 707 Kč bez DPH
147 265 Kč

Distributor zmrzliny s kapacitou 10 gastronádob| Profesionální distributor zmrzliny Cornetti 10 s ventilovaným chlazením, vyhřívanými bočními skly a teplým LED osvětlením...

Kód: TC_38938

Ovládací prvky výpisu

2 položek celkem

Chladicí a mrazicí technika zahrnuje:

  • Chladicí zařízení – chladicí stoly, saladety, vitríny a skříně,
  • Mrazicí techniku – mrazicí stoly, truhly a boxy pro dlouhodobé skladování,
  • Výrobníky ledu – praktické řešení pro bary, restaurace a hotely,
  • Specializovaná zařízení – šokové zchlazovače, vitríny na zákusky a nápoje.

Výhody profesionální chladicí techniky

Profesionální chladicí a mrazicí technika zajišťuje optimální teplotní podmínky, prodlužuje čerstvost potravin a přispívá k bezpečnému provozu kuchyně. Všechna zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují přísné hygienické normy.

Pro koho je určena

Chladicí a mrazicí technika je určena pro restaurace, hotely, jídelny, cukrárny, bary i cateringové společnosti. Díky širokému sortimentu si vyberou menší provozovny i velké profesionální kuchyně s vysokými nároky na kapacitu a spolehlivost.