Řazení produktů

1 položek celkem

Výpis produktů

Mobilní distributor kopečkové zmrzliny | Riksha K-1 RK7 | statické chlazení, bez ohřevu vody – 37 l – s markýzou  Juka
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 229 452 Kč –10 %
170 667 Kč bez DPH
206 507 Kč

Statické chlazení, mobilní provedení s markýzou, oplach bez ohřevu vody | Vestavěný agregát a digitální termostat LED osvětlení a horní skleněná nástavba Nerezová výstavní...

Kód: TC_35790

Ovládací prvky výpisu

1 položek celkem

Chladicí a mrazicí technika zahrnuje:

  • Chladicí zařízení – chladicí stoly, saladety, vitríny a skříně,
  • Mrazicí techniku – mrazicí stoly, truhly a boxy pro dlouhodobé skladování,
  • Výrobníky ledu – praktické řešení pro bary, restaurace a hotely,
  • Specializovaná zařízení – šokové zchlazovače, vitríny na zákusky a nápoje.

Výhody profesionální chladicí techniky

Profesionální chladicí a mrazicí technika zajišťuje optimální teplotní podmínky, prodlužuje čerstvost potravin a přispívá k bezpečnému provozu kuchyně. Všechna zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují přísné hygienické normy.

Pro koho je určena

Chladicí a mrazicí technika je určena pro restaurace, hotely, jídelny, cukrárny, bary i cateringové společnosti. Díky širokému sortimentu si vyberou menší provozovny i velké profesionální kuchyně s vysokými nároky na kapacitu a spolehlivost.