Řazení produktů

2 položek celkem

Výpis produktů

Distributor kopečkové zmrzliny | Dolce ICE DCI 12 | ventilovaný – 12× 5l vaniček – MDF opláštění  Juka
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 277 235 Kč –10 %
206 208 Kč bez DPH
249 512 Kč

Ventilované chlazení, dvojité čelní a boční sklo, kapacita 12× 5l vaniček | Nerezová výstavní plocha Digitální termostat a automatické odtávání LED osvětlení a noční roleta...

Kód: TC_35794
Distributor zmrzliny | Magnum ICE MGI 12 | ventilovaný – 12 vaniček  Juka
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 268 184 Kč –10 %
199 476 Kč bez DPH
241 366 Kč

Ventilovaný distributor kopečkové zmrzliny s dvojitým sklem a kapacitou 12 vaniček | Magnum ICE MGI 12. Ventilované chlazení s digitálním termostatem Zvedací čelní sklo +...

Kód: TC_35788

Ovládací prvky výpisu

2 položek celkem

Chladicí a mrazicí technika zahrnuje:

  • Chladicí zařízení – chladicí stoly, saladety, vitríny a skříně,
  • Mrazicí techniku – mrazicí stoly, truhly a boxy pro dlouhodobé skladování,
  • Výrobníky ledu – praktické řešení pro bary, restaurace a hotely,
  • Specializovaná zařízení – šokové zchlazovače, vitríny na zákusky a nápoje.

Výhody profesionální chladicí techniky

Profesionální chladicí a mrazicí technika zajišťuje optimální teplotní podmínky, prodlužuje čerstvost potravin a přispívá k bezpečnému provozu kuchyně. Všechna zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují přísné hygienické normy.

Pro koho je určena

Chladicí a mrazicí technika je určena pro restaurace, hotely, jídelny, cukrárny, bary i cateringové společnosti. Díky širokému sortimentu si vyberou menší provozovny i velké profesionální kuchyně s vysokými nároky na kapacitu a spolehlivost.