Chladicí a mrazicí technika
![]() |
|
Nabízíme široký sortiment produktů, od profesionálních chladniček, mrazáků, přes ledničky na nápoje, až po sofistikované chladící stoly, konvektomaty a další varnou techniku. Všechny naše produkty jsou vybrány s ohledem na vysoké požadavky restaurací, kaváren a jiných gastronomických zařízení, které potřebují spolehlivé přístroje schopné zvládnout nároky intenzivního každodenního používání. |
-
Chladicí a mrazicí skříně
-
Šokery
-
Výrobníky ledu
-
Zmrzlinové vitríny a distributory zmrzliny
-
Chladicí a mrazicí boxy
-
Barové ledničky
-
Chladničky na nápoje
-
Vinotéky
-
Chladicí a mrazicí stoly
-
Saladety a pizza stoly
-
Chladicí stolní nástavby a podestavby
-
Chladicí vitríny
-
Hotelové lednice a minibary
-
Prezentační tácky do vitrín
-
Výrobníky ledové tříště a vířiče nápojů
-
Mobilní chlazení
-
Chladicí vany
-
Speciální nabídka
-
Chladicí a mrazicí technika pro obchody a prodejny
Řazení produktů
Výpis produktů
Profesionální lednice s tichým provozem| Užitný objem: 400 litrů Digitální ovládání a displej pro přesné nastavení 3 plné a 1 poloviční police – výškově nastavitelné...
Kompaktní a spolehlivá pro gastro provozy| Užitný objem: 238 litrů Statické chlazení + vnitřní ventilátor Digitální ovládání a teplotní displej 3 nastavitelné + 1...
Kompaktní design a velký užitný objem| Užitný objem 238 litrů, ideální pro gastro provozy Digitální ovládání a přehledný teplotní displej Uzamykatelné, oboustranné dveře –...
Teplotní rozsah -2 až +10 °C, 880×1365 mm| Čistý objem 218 l, celkový 400 l Statické chlazení s ventilátorem – rovnoměrné rozložení teploty Digitální regulace teploty...
Mrazicí skříň 400 l s výbornou izolací | Rozměry 1875x 600 mm Bílý lakovaný povrch, vnitřní prostor z ABS plastu 6 pevných polic, každá s nosností až 30 kg Ventilované...
Tato chladicí saladeta je dlouhá 137 cm a má objem 400 l. Za třemi dveřmi z nerezové oceli se nachází jedna výškově nastavitelná police. Saladette je také vybavena odolným...
Ovládací prvky výpisu
Chladicí a mrazicí technika zahrnuje:
- Chladicí zařízení – chladicí stoly, saladety, vitríny a skříně,
- Mrazicí techniku – mrazicí stoly, truhly a boxy pro dlouhodobé skladování,
- Výrobníky ledu – praktické řešení pro bary, restaurace a hotely,
- Specializovaná zařízení – šokové zchlazovače, vitríny na zákusky a nápoje.
Výhody profesionální chladicí techniky
Profesionální chladicí a mrazicí technika zajišťuje optimální teplotní podmínky, prodlužuje čerstvost potravin a přispívá k bezpečnému provozu kuchyně. Všechna zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují přísné hygienické normy.
Pro koho je určena
Chladicí a mrazicí technika je určena pro restaurace, hotely, jídelny, cukrárny, bary i cateringové společnosti. Díky širokému sortimentu si vyberou menší provozovny i velké profesionální kuchyně s vysokými nároky na kapacitu a spolehlivost.

