Řazení produktů

1 položek celkem

Výpis produktů

Stolní nástavba / chladicí vitrína,| 67 l,  8× GN 1/6  Maxima
22 917 Kč –23 %
14 483 Kč bez DPH
17 524 Kč

Teplotní rozsah 0 až +10°C, 767 × 612 mm| Objem 67 l – prostor pro 8× GN 1/6 (nebo 4× GN 1/3) Digitální termostat Dixell pro přesné nastavení teploty Ventilované (statické)...

Kód: 09400870

Ovládací prvky výpisu

1 položek celkem

Chladicí a mrazicí technika zahrnuje:

  • Chladicí zařízení – chladicí stoly, saladety, vitríny a skříně,
  • Mrazicí techniku – mrazicí stoly, truhly a boxy pro dlouhodobé skladování,
  • Výrobníky ledu – praktické řešení pro bary, restaurace a hotely,
  • Specializovaná zařízení – šokové zchlazovače, vitríny na zákusky a nápoje.

Výhody profesionální chladicí techniky

Profesionální chladicí a mrazicí technika zajišťuje optimální teplotní podmínky, prodlužuje čerstvost potravin a přispívá k bezpečnému provozu kuchyně. Všechna zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují přísné hygienické normy.

Pro koho je určena

Chladicí a mrazicí technika je určena pro restaurace, hotely, jídelny, cukrárny, bary i cateringové společnosti. Díky širokému sortimentu si vyberou menší provozovny i velké profesionální kuchyně s vysokými nároky na kapacitu a spolehlivost.