Chladicí a mrazicí stoly
Umožňují udržovat potraviny čerstvé a prodlužují jejich trvanlivost, což je zásadní pro zachování kvality podávaných jídel. Stoly často obsahují různé úložné prostory, police a zásuvky, což umožňuje efektivní organizaci a uspořádání potravin podle potřeb a preferencí. To usnadňuje orientaci v kuchyni a zvyšuje produktivitu práce. Pomáhají zajišťovat bezpečnost potravin tím, že udržují teploty v souladu s hygienickými standardy. To snižuje riziko kontaminace potravin a ochrání zdraví zákazníků.
Řazení produktů
Výpis produktů
Teplotní rozsah -20 až -10 °C, 1795×840 mm| Ventilované chlazení s elektrickým odtáváním Bez pracovní desky – volitelný doplněk Digitální termostat s displejem 3...
Teplotní rozsah -20 až -10 °C, 1795×880 mm| Moderní konstrukce bez zadního lemu 3 křídlové samozavírací dveře Ventilované chlazení GN1/1 Automatické odmrazování...
Teplotní rozsah -20 až -10°C, 1795×840 mm| Ventilované chlazení GN1/1 Agregát vlevo – snadné napojení v provozu Bez pracovní desky – možnost volby lemu Digitální termostat...
