Chladicí a mrazicí stoly
Umožňují udržovat potraviny čerstvé a prodlužují jejich trvanlivost, což je zásadní pro zachování kvality podávaných jídel. Stoly často obsahují různé úložné prostory, police a zásuvky, což umožňuje efektivní organizaci a uspořádání potravin podle potřeb a preferencí. To usnadňuje orientaci v kuchyni a zvyšuje produktivitu práce. Pomáhají zajišťovat bezpečnost potravin tím, že udržují teploty v souladu s hygienickými standardy. To snižuje riziko kontaminace potravin a ochrání zdraví zákazníků.
Řazení produktů
Výpis produktů
Agregát vpravo, 2230×700×880 mm| Nový design Teplotní rozsah -20 až -10 °C Ventilované chlazení Automatické odmrazování 4 samozavírací křídlové dveře GN1/1 Odstranitelná...
Teplotní rozsah -20 až -10 °C, 2230×980 mm| Ventilované chlazení s rovnoměrnou distribucí teploty Odnímatelná pracovní deska se zadním lemem Automatické odmrazování...
Teplotní rozsah -20 až -10 °C, 2230×840 mm| Ventilované chlazení pro rovnoměrné rozložení teploty Agregát umístěný vlevo Automatické odmrazování Digitální termostat s...
Agregát vlevo/pravý volitelně| Teplotní rozsah -20 až -10 °C, 2230×840 mm Ventilované chlazení s rovnoměrnou distribucí teploty Digitální termostat a displej teploty...
