Orgány státní správy u nás pohodlně nakoupí na fakturu.

Etiketa Weck, 100 ks

Kód: WE-9080812
Neohodnoceno
74 Kč 61 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (5) (>15 ks)
Můžeme doručit do:
7.5.2024

Tento konkrétní produkt je skladem u našeho dodavatele v Česku, a tak doručení trvá zpravidla do 5 pracovních dní.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hledáte dokonalý kousek, kterým byste si mohli označit zavařenou sklenici? Tyto etikety jsou s kvalitním, speciálním lepidlem. Na skle sice pevně drží, ale po umytí vodou se perfektně uvolní, takže po vyčištění nezůstávají žádné nepříjemné zbytky lepidla. Etikety lze se použít i na označení zamražených pokrmů, a to až do –40 °C. Dodávají se po 100 ks v archu po 10 ks.

Etiketa, 100 ks

Weck etiketa, 100 ks

Parametry

  • Teplotní odolnost: –40 °C
  • Cena uvedena za 100 ks/10 archů
  • Lze objednávat pouze 100 ks

Kolekce Weck

Produkty Weck se vyrábí z vysoce kvalitních materiálů vykazujících ty nejlepší vlastnosti. Pod tímto názvem se ukrývají nejen parádní sklenice, které lze opakovaně využít pro zavařování a skladování džemů, marmelád, pečených čajů, nakládaných pochutin, paštik, dezertů, koření a mnoho dalších pokrmů, ale také různá těsnění, víka, spony a jiné doplňky pozdvihující tento vkusný doplněk. Jedná se o oblíbení kousky v restauracích, kavárnách, cateringových společnostech i domácnostech po celém světě. Kromě funkce obalu poslouží i k samotnému podávání hotových jídel. Pokrmy v nich skladované jsou odolné proti zamrznutí.

Výrobce

Už více než 100 let se světoznámá německá značka WECK zaměřuje na výrobu kvalitních skleněných výrobků. Jedinečný název vkusných sklenic vděčí Johannu Weckovi, který v roce 1900 vytvořil první skleněné nádobí sloužící ke konzervování potravin. WECK neustále své výrobky vylepšuje a myslí přitom na ekologickou i odolnou vlastnost sklenic, aby sloužily k dlouhodobému užívání. Vysoká kvalita je potvrzena příslušnými certifikáty vydanými nezávislými výzkumnými institucemi v Německu a Evropské unii z toho důvodu, že nádobí přichází do přímého kontaktu s potravinami.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: