de Buyer Pánev WOK Carbone Plus 35,5 cm | D-5114-35 De Buyer
Kód: D-5114-35




Související produkty
Detailní popis produktu
Ocelová pánev WOK je perfektní volbou pro přírodní a zdravé vaření, které vyžaduje málo tuku. Špičkový materiál zaračuje, že si pánev stále udrží a zároveň garantuje rychlé rozehřátí i rovnoměrné rozprostření tepla. Na straně najdete nerozbitnou nýtovanou rukojeť, která se pohodlně drží, a proto bude příprava jídla snadnější. Důležité informace: Nepatří do myčky a nesmí se umývat čisticími prostředky. Pánev můžete používat na sklokeramické desce, plynovém i elektrickém sporáku nebo na indukci.
Pánev WOK Carbone Plus 35,5 cm
de Buyer pánev WOK Carbone Plus 35,5 cm
Parametry
- Materiál: ocel
- Průměr: 35,5 cm
- Výška: 8,5 cm
- Nevhodná do myčky
- Cena uvedena za 1 kus
Využití pánve
- Příprava pokrmů.
Výrobce
Značka de Buyer své know-how staví na zkušenostech a inovacích. Už téměř dvě století pracuje tým expertů na vytváření funkčního nádobí, které splní požadavky i sny všechny profesionálních kuchařů.
Jak správně vypálit pánev před prvním použitím
Aby pánev dobře sloužila a měla přirozeně nepřilnavý povrch, doporučujeme ji před prvním použitím vypálit.
Postup:
1. Pánev umyjte v horké vodě se saponátem a pečlivě osušte.
2. Do suché pánve nalijte trochu rostlinného oleje (např. řepkového nebo slunečnicového) a rozetřete jej po celém vnitřním povrchu.
3. Zahřívejte pánev na střední teplotu, dokud olej z pánve nezačne lehce kouřit.
4. Nechte pánev vychladnout a přebytečný olej vytřete papírovým ubrouskem.
5. Povrch získá tmavší odstín – to je známka správného vypálení.
Tip: Po každém použití pánev pouze opláchněte horkou vodou, osušte a lehce potřete olejem. Tím prodloužíte její životnost a udržíte ji chráněnou proti korozi.
Pokud se na pánvi začnou tvořit flíčky, nebo se bude olej k pánvi lepit, je to známka špatné údržby a není možné ji reklamovat.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
