Restaurace
|
Nabízíme kompletní vybavení pro restaurace – od kuchyňského zařízení přes vybavení do interiéru až po zahrádky a venkovní posezení. S naším sortimentem posunete svůj podnik na vyšší úroveň! |
Praktické tipy |
Řazení produktů
Výpis produktů
Krájecí deska HENDI HACCP GN1/1 je silná a odolná. Zároveň jeho materiál minimalizuje tupení nožů při řezání. Je k dispozici v 6 barvách.
Krájecí deska HENDI HACCP 600x400 je silná a odolná. Zároveň jeho materiál minimalizuje tupení nožů při řezání. Je k dispozici v 6 barvách.
Žlutý dávkovač na omáčky o objemu 700 ml z polyetylenu s cejchem, ideální pro kečup, hořčici a další omáčky. Vhodný při teplotách od -40 °C do 80 °C.
Krájecí deska HENDI HACCP GN 1/2 je silná a odolná. Zároveň jeho materiál minimalizuje tupení nožů při řezání. Je k dispozici v 6 barvách.
Krájecí deska HENDI HACCP 450x300 je silná a odolná. Zároveň jeho materiál minimalizuje tupení nožů při řezání. Je k dispozici v 6 barvách.
Dávkovač na omáčky 720 ml, žlutý je ideálním pomocníkem v gastronomických provozech. Snadno dávkuje požadované množství kečupu, hořčice nebo omáčky a hodí se do bufetů, rychlých...
Dávkovač na omáčky 360 ml, žlutý je praktickým pomocníkem v gastronomických provozech. Snadno dávkuje požadované množství kečupu, hořčice nebo omáčky a je vhodný do bufetů a...
Žlutý dávkovač na omáčky o objemu 400 ml z polyetylenu s cejchem, ideální pro kečup, hořčici a další omáčky. Vhodný při teplotách od -40 °C do 80 °C.
Žlutý dávkovač na omáčky o objemu 250 ml z polyetylenu s cejchem, ideální pro kečup, hořčici a další omáčky. Vhodný při teplotách od -40 °C do 80 °C.
