Brousky a příslušenství
Pravidelné broušení nožů je nezbytné pro udržení jejich ostrosti a efektivity. Brusiče nožů umožňují snadné a rychlé broušení nožů, což zajišťuje, že budou vaše nože vždy připravené k použití a budou řezat přesně a efektivně.
Ostře broušené nože jsou méně pravděpodobné, že se sklouznou nebo zaseknou při použití, což snižuje riziko úrazu. Pravidelné broušení nožů pomocí brusičů zvyšuje bezpečnost ve vaší kuchyni a chrání vaše personál i zákazníky. Pravidelné broušení nožů pomocí brusičů může také prodloužit životnost vašich nožů. Udržování nožů ostří méně opotřebenými zabraňuje jejich předčasnému opotřebení a zajišťuje, že budou vaše nože vydržet déle.
Řazení produktů
Výpis produktů
3 stupňový brousek umožňující hrubé i jemné broušení a leštění. | Obsahuje zásobník na nečistoty vzniklé broušením a snadno se tak čistí. Úhel broušení nože je 20°
Dva ostřicí otvory: 1 hrubý pro tupé nože a 1 pro obtažení
3 stupňový brousek umožňující hrubé i jemné broušení a leštěn |
Japonský brusný kámen HENDI je výrobek, díky kterému budou vaše kuchyňské nože stále ostré jako nové. Brusný kámen je oboustranný - kombinuje 2 desky s různou zrnitostí. Je také...
Diamantové kotouče. Dva stupně. Ostření, leštění (obtahování). Brusič nožů Parametry 2stupňový (1. stupeň diamantové kotouče, 2. stupeň ultra drobné diamantové kotouče) Úhel...
Rychle a snadno nože nabrousí a vytvoří čepel ostrou jako žiletka.
