Řazení produktů

3 položek celkem

Výpis produktů

Šoker - šokový zchlazovač / zmrazovač TEFCOLD BLCA10X1
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 110 485 Kč –10 %
82 179 Kč bez DPH
99 437 Kč

ovladač s dotykovou obrazovkou programovatelný termostat export dat v souladu s HACCP zásuvy pro gastronádoby GN1/1 a euronorm 600 x 400 nerezová ocel vpichová sonda...

Kód: TC_54821
FIJI-6
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 98 361 Kč –10 %
73 161 Kč bez DPH
88 525 Kč

Ventilované chlazení, 1214×630×1247 mm | Oblé přední sklo pro atraktivní prezentaci Kapacita 6+6 vaniček na zmrzlinu (5 l) Digitální termostat a teplotní displej Vnitřní...

Kód: TC_20362
Distributor kopečkové zmrzliny FIJI 7 | ventilované chlazení | 7+7 vaniček | oblé sklo  ISA
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 102 790 Kč –10 %
76 455 Kč bez DPH
92 511 Kč

Ventilované chlazení, 1354×630×1247 mm | Oblé přední sklo s perfektní prezentací Kapacita 7+7 vaniček (5 l) Digitální termostat a teplotní displej Vnitřní LED osvětlení s...

Kód: TC_20363

Ovládací prvky výpisu

3 položek celkem

Chladicí a mrazicí technika zahrnuje:

  • Chladicí zařízení – chladicí stoly, saladety, vitríny a skříně,
  • Mrazicí techniku – mrazicí stoly, truhly a boxy pro dlouhodobé skladování,
  • Výrobníky ledu – praktické řešení pro bary, restaurace a hotely,
  • Specializovaná zařízení – šokové zchlazovače, vitríny na zákusky a nápoje.

Výhody profesionální chladicí techniky

Profesionální chladicí a mrazicí technika zajišťuje optimální teplotní podmínky, prodlužuje čerstvost potravin a přispívá k bezpečnému provozu kuchyně. Všechna zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují přísné hygienické normy.

Pro koho je určena

Chladicí a mrazicí technika je určena pro restaurace, hotely, jídelny, cukrárny, bary i cateringové společnosti. Díky širokému sortimentu si vyberou menší provozovny i velké profesionální kuchyně s vysokými nároky na kapacitu a spolehlivost.