Nerezové termosky a várnice
|
Profesionální nerezové termosy a varnice pro catering, hotely a jídelny. Ideální pro horké nápoje, polévky i hotová jídla – udrží teplotu po dlouhou dobu. |
![]() |
Řazení produktů
Výpis produktů
Dvoustěnná vakuově izolovaná konstrukce zajišťuje vynikající izolační vlastnosti, které udrží nápoje horké až 3-4 hodiny (v závislosti na okolní teplotě). Kvalitní čerpací...
Pro termosky K635, K636, DP127, DP128, DP129, DL163, DL165 a DL166.
Dvouplášťová izolace | Objem: 2,5l. Nerezová ocel. Dvouplášťová izolace.
Objem: 10l| Metoda vodní lázně (bain-marie) Zabraňuje připálení a zachovává chuť a texturu. Není určen k vaření, pouze k ohřívání a udržování teplého jídla, jako jsou...
Pro termosky K635, K636, DP127, DP128, DP129, DL163, DL165 a DL166.
Dvouplášťová izolace | Gratulujeme právě jste ušetřili 10% na multipacku termosek. Objem: 5l. Nerezová ocel.
Udržení teploty až 8 hodin – udrží jídlo horké nebo studené po celý pracovní den, ideální pro catering, rozvoz jídel nebo venkovní akce. Bezpečné a pevné uzavření – dvojstěnná...
Ovládací prvky výpisu
Nerezové termosy a varnice pro gastro provozy
Nerezové termosy a varnice jsou nepostradatelné vybavení pro cateringové firmy, hotely, školní jídelny i závodní kantýny. Umožňují spolehlivě uchovávat a podávat horké i studené nápoje nebo hotová jídla při zachování optimální teploty.
Typy termosek a varnic
- Nerezové termosy – objem 5–50 litrů, ideální pro polévky, omáčky a teplé nápoje.
- Elektrické varnice – vhodné pro velké objemy, snadné udržování teploty a pohodlný výdej.
- Termosy s kohoutkem – komfortní dávkování kávy, čaje nebo horké vody.
- Izolované varnice – dlouhá výdrž teploty i při náročném cateringu.
Výhody použití
- Udržení teploty jídel i nápojů po mnoho hodin.
- Bezpečný a hygienický provoz díky nerezové konstrukci.
- Snadná obsluha – praktické kohoutky a ergonomické rukojeti.
- Univerzální využití – polévky, omáčky, čaje, kávy, horká voda i studené nápoje.
Ideální využití
Cateringové akce, hotely, restaurace, školní jídelny i firemní provozy, kde je potřeba uchovávat velké objemy nápojů nebo jídel v požadované teplotě a kvalitně je servírovat hostům.

