Chladicí a mrazicí technika
![]() |
|
Nabízíme široký sortiment produktů, od profesionálních chladniček, mrazáků, přes ledničky na nápoje, až po sofistikované chladící stoly, konvektomaty a další varnou techniku. Všechny naše produkty jsou vybrány s ohledem na vysoké požadavky restaurací, kaváren a jiných gastronomických zařízení, které potřebují spolehlivé přístroje schopné zvládnout nároky intenzivního každodenního používání. |
-
Chladicí a mrazicí skříně
-
Šokery
-
Výrobníky ledu
-
Zmrzlinové vitríny a distributory zmrzliny
-
Chladicí a mrazicí boxy
-
Barové ledničky
-
Chladničky na nápoje
-
Vinotéky
-
Chladicí a mrazicí stoly
-
Saladety a pizza stoly
-
Chladicí stolní nástavby a podestavby
-
Chladicí vitríny
-
Hotelové lednice a minibary
-
Prezentační tácky do vitrín
-
Výrobníky ledové tříště a vířiče nápojů
-
Mobilní chlazení
-
Chladicí vany
-
Speciální nabídka
-
Chladicí a mrazicí technika pro obchody a prodejny
Řazení produktů
Výpis produktů
Statický distributor zmrzliny Malaga ML6 s kapacitou 6 válcových nádob ⌀ 20 cm. Statické chlazení v rozsahu -18 až -12 °C Kapacita 6 válcových nádob 7,3 l s víkem Nerezová...
Teplotní rozsah +2 až +10 °C, 1100×900 mm| Žulová pracovní deska pro přípravu těsta Celonerezové provedení SS201 2 křídlové plné dveře GN1/1 Chlazení s pomocným...
Pultová mraznička, −24 až −14 °C, 1284×700×945 mm| Výklopné nerezové plné víko se zámkem Objem 377 l – ideální pro zmrzlinu či mražené produkty Nízká spotřeba energie –...
Stolní mrazicí skříň, 610×670 mm| Prosklené samozavírací dveře s vyhřívaným sklem LED osvětlení s vypínačem Nastavitelné roštové police i nožky Mechanické ovládání, zámek...
Stolní mrazicí skříň, 610×890 mm| Statické chlazení Prosklené samozavírací dveře s vyhřívaným sklem LED osvětlení + reklamní panel Nastavitelné police i nožky Mechanický...
Ovládací prvky výpisu
Chladicí a mrazicí technika zahrnuje:
- Chladicí zařízení – chladicí stoly, saladety, vitríny a skříně,
- Mrazicí techniku – mrazicí stoly, truhly a boxy pro dlouhodobé skladování,
- Výrobníky ledu – praktické řešení pro bary, restaurace a hotely,
- Specializovaná zařízení – šokové zchlazovače, vitríny na zákusky a nápoje.
Výhody profesionální chladicí techniky
Profesionální chladicí a mrazicí technika zajišťuje optimální teplotní podmínky, prodlužuje čerstvost potravin a přispívá k bezpečnému provozu kuchyně. Všechna zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují přísné hygienické normy.
Pro koho je určena
Chladicí a mrazicí technika je určena pro restaurace, hotely, jídelny, cukrárny, bary i cateringové společnosti. Díky širokému sortimentu si vyberou menší provozovny i velké profesionální kuchyně s vysokými nároky na kapacitu a spolehlivost.

