Řazení produktů

4 položek celkem

Výpis produktů

Chladicí vitrína přístěnná | Varna 160/80 DP | posuvné prosklené dveře – bílá  Juka
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 177 640 Kč –10 %
132 129 Kč bez DPH
159 876 Kč

Ventilované chlazení, 1600 × 780 × 2000 mm | Výstavní plocha 4,4 m² Teplotní rozsah +2 až +8 °C 2 posuvné prosklené dveře se šedým rámem Bez vestavěného agregátu – určená...

Kód: TC_38878
Chladicí vitrína přístěnná | Varna 190/60 DP mini | posuvné dveře – vestavěný agregát  Juka
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 205 083 Kč –10 %
152 541 Kč bez DPH
184 575 Kč

Ventilované chlazení, 1900 × 620 × 2000 mm Posuvné prosklené dveře se šedým rámem Vestavěný agregát – ekologické chladivo R290 LED horní a boční osvětlení 5 nastavitelných...

Kód: TC_38446
Chladicí vitrína přístěnná | Varna 190/60 DUZ mini | 3-křídlové prosklené dveře – bílá  Juka
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 198 089 Kč –10 %
147 339 Kč bez DPH
178 280 Kč

Ventilované chlazení, 1900 × 620 × 2000 mm | Výstavní plocha 3,5 m²  Teplotní rozsah 0 až +8 °C  Klimatická třída 3 3 křídlové prosklené dveře s dvojitým sklem...

Kód: TC_38448
varna
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 121 920 Kč –10 %
90 684 Kč bez DPH
109 728 Kč

Chladicí vitrína Varna 110/80 je kompaktní, úsporné a výkonné řešení pro prezentaci čerstvých potravin, nápojů, mléčných výrobků či baleného zboží. Otevřená konstrukce s noční...

Kód: TC_38877

Ovládací prvky výpisu

4 položek celkem

Chladicí a mrazicí technika zahrnuje:

  • Chladicí zařízení – chladicí stoly, saladety, vitríny a skříně,
  • Mrazicí techniku – mrazicí stoly, truhly a boxy pro dlouhodobé skladování,
  • Výrobníky ledu – praktické řešení pro bary, restaurace a hotely,
  • Specializovaná zařízení – šokové zchlazovače, vitríny na zákusky a nápoje.

Výhody profesionální chladicí techniky

Profesionální chladicí a mrazicí technika zajišťuje optimální teplotní podmínky, prodlužuje čerstvost potravin a přispívá k bezpečnému provozu kuchyně. Všechna zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují přísné hygienické normy.

Pro koho je určena

Chladicí a mrazicí technika je určena pro restaurace, hotely, jídelny, cukrárny, bary i cateringové společnosti. Díky širokému sortimentu si vyberou menší provozovny i velké profesionální kuchyně s vysokými nároky na kapacitu a spolehlivost.