Chladicí a mrazicí technika
![]() |
|
Nabízíme široký sortiment produktů, od profesionálních chladniček, mrazáků, přes ledničky na nápoje, až po sofistikované chladící stoly, konvektomaty a další varnou techniku. Všechny naše produkty jsou vybrány s ohledem na vysoké požadavky restaurací, kaváren a jiných gastronomických zařízení, které potřebují spolehlivé přístroje schopné zvládnout nároky intenzivního každodenního používání. |
-
Chladicí a mrazicí skříně
-
Šokery
-
Výrobníky ledu
-
Zmrzlinové vitríny a distributory zmrzliny
-
Chladicí a mrazicí boxy
-
Barové ledničky
-
Chladničky na nápoje
-
Vinotéky
-
Chladicí a mrazicí stoly
-
Saladety a pizza stoly
-
Chladicí stolní nástavby a podestavby
-
Chladicí vitríny
-
Hotelové lednice a minibary
-
Prezentační tácky do vitrín
-
Výrobníky ledové tříště a vířiče nápojů
-
Mobilní chlazení
-
Chladicí vany
-
Speciální nabídka
-
Chladicí a mrazicí technika pro obchody a prodejny
Řazení produktů
Výpis produktů
Statické chlazení, agregát umístěn vpravo| Kapacita až 6× GN1/4 (gastronádoby nejsou součástí balení) Skleněné krytí pro ochranu potravin Digitální termostat a displej...
Teplotní rozsah +2 až +8°C, 1200×288.5 mm| Nerezové víko pro hygienické zakrytí surovin Kapacita 5× GN1/4 (nádoby nejsou součástí) Digitální termostat s teplotním displejem...
Teplotní rozsah +2 až +8°C, 1500×288.5 mm| Nerezové víko pro hygienické zakrytí potravin Kapacita 7× GN1/4 (nádoby nejsou součástí) Digitální termostat s teplotním...
Teplotní rozsah +2 až +8°C, 1600×288.5 mm| Nerezové víko – odolné a hygienické provedení Kapacita pro 7× GN1/4 (nádoby nejsou součástí) Digitální termostat s displejem pro...
Teplotní rozsah +2 až +8°C, 1200×395 mm| Kapacita 4× GN1/3 (nádoby nejsou součástí) Nerezové víko – praktické a hygienické Digitální termostat s teplotním displejem...
Teplotní rozsah +2 až +8°C, 1200×395 mm| Kapacita 4× GN1/3 (nádoby nejsou součástí) Nerezové víko – praktické a hygienické Digitální termostat s teplotním displejem...
Teplotní rozsah +2 až +8°C, 1500×395 mm| Kapacita 6× GN1/3 (nádoby nejsou součástí) Nerezové víko pro hygienickou ochranu potravin Digitální termostat s teplotním displejem...
Teplotní rozsah +2 až +8°C, 1600×395 mm| Nerezové víko pro hygienickou ochranu potravin Kapacita 7× GN1/3 (nádoby nejsou součástí) Digitální termostat s teplotním displejem...
Teplotní rozsah +2 až +8°C, 1800×395 mm| Kapacita 8× GN1/3 (nádoby nejsou součástí) Nerezové víko – ochrana a hygienické řešení Digitální termostat s LED displejem...
Teplotní rozsah +2 až +8°C, 1600×395 mm| Kapacita 7× GN1/3 (nádoby nejsou součástí) Skleněné víko pro hygienickou ochranu potravin Digitální termostat s přehledným...
Teplotní rozsah +2 až +8°C, 1600×448 mm| Skleněné krytí na ochranu potravin Kapacita pro 7× GN1/4 (nádoby nejsou součástí) Digitální termostat s teplotním displejem...
Statické chlazení, 1400×335×289 mm | Kapacita 6× GN 1/4 (nádoby nejsou součástí) Nerezové víko a korpus (SS201) Digitální termostat s displejem Nastavitelné nožky pro...
Ovládací prvky výpisu
Chladicí a mrazicí technika zahrnuje:
- Chladicí zařízení – chladicí stoly, saladety, vitríny a skříně,
- Mrazicí techniku – mrazicí stoly, truhly a boxy pro dlouhodobé skladování,
- Výrobníky ledu – praktické řešení pro bary, restaurace a hotely,
- Specializovaná zařízení – šokové zchlazovače, vitríny na zákusky a nápoje.
Výhody profesionální chladicí techniky
Profesionální chladicí a mrazicí technika zajišťuje optimální teplotní podmínky, prodlužuje čerstvost potravin a přispívá k bezpečnému provozu kuchyně. Všechna zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují přísné hygienické normy.
Pro koho je určena
Chladicí a mrazicí technika je určena pro restaurace, hotely, jídelny, cukrárny, bary i cateringové společnosti. Díky širokému sortimentu si vyberou menší provozovny i velké profesionální kuchyně s vysokými nároky na kapacitu a spolehlivost.

