Řazení produktů

4 položek celkem

Výpis produktů

Chladicí podpultový stůl – minibar | BA20H | 2 prosklené křídlové dveře  TEFCOLD
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 23 668 Kč –10 %
17 604 Kč bez DPH
21 301 Kč

Ventilované chlazení, 900×520×900 mm | Energetická třída A – o 59 % úspornější než předchozí řada Úsporný invertorový kompresor Dvojité tvrzené sklo s hliníkovým rámem...

Kód: TC_45470
Chladicí podpultový stůl – minibar | BA21S | 2 prosklené posuvné dveře  TEFCOLD
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 24 442 Kč –10 %
18 180 Kč bez DPH
21 998 Kč

Ventilované chlazení, 900×515×900 mm | Energetická třída A – o 59 % úspornější než předchozí řada Invertorový kompresor pro nižší spotřebu energie Samozavírací posuvné...

Kód: TC_45473
Chladicí podpultový stůl – minibar | BA26H | 2 prosklené křídlové dveře  TEFCOLD
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 23 668 Kč –10 %
17 604 Kč bez DPH
21 301 Kč

Ventilované chlazení, 900×520×870 mm | Energetická třída A – o 59 % úspornější než předchozí řada Invertorový kompresor pro maximální úsporu energie Dvojité tvrzené sklo s...

Kód: TC_45471
Chladicí podpultový stůl – minibar | BA26S | 2 prosklené posuvné dveře  TEFCOLD
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 24 442 Kč –10 %
18 180 Kč bez DPH
21 998 Kč

Ventilované chlazení, 900×515×870 mm | Energetická třída A – o 59 % úspornější než předchozí řada Invertorový kompresor pro nízkou spotřebu energie Samozavírací posuvné...

Kód: TC_45474

Ovládací prvky výpisu

4 položek celkem

Chladicí a mrazicí technika zahrnuje:

  • Chladicí zařízení – chladicí stoly, saladety, vitríny a skříně,
  • Mrazicí techniku – mrazicí stoly, truhly a boxy pro dlouhodobé skladování,
  • Výrobníky ledu – praktické řešení pro bary, restaurace a hotely,
  • Specializovaná zařízení – šokové zchlazovače, vitríny na zákusky a nápoje.

Výhody profesionální chladicí techniky

Profesionální chladicí a mrazicí technika zajišťuje optimální teplotní podmínky, prodlužuje čerstvost potravin a přispívá k bezpečnému provozu kuchyně. Všechna zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují přísné hygienické normy.

Pro koho je určena

Chladicí a mrazicí technika je určena pro restaurace, hotely, jídelny, cukrárny, bary i cateringové společnosti. Díky širokému sortimentu si vyberou menší provozovny i velké profesionální kuchyně s vysokými nároky na kapacitu a spolehlivost.