Řazení produktů

3 položek celkem

Výpis produktů

201949 nordline mhm012p
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 59 786 Kč –10 %
44 469 Kč bez DPH
53 807 Kč

Jednotka s rozpětím objemu 5,1–10 m³| ventilované chlazení hermetický kompresor automatické odpařování kondenzátu okolní teplota až +43 °C a 65% vlhkost vzduchu digitální...

Kód: TC_35561
Piccoli 60/70
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 81 687 Kč –10 %
Chladicí přístěnná vitrína Piccoli 60/70 Juka
Na cestě k dodavateli - přijímáme objednávky
60 759 Kč bez DPH
73 518 Kč

Piccoli 60/70 je kompaktní přístěnná chladicí vitrína s ventilovaným chlazením a vestavěným agregátem, navržená pro menší prodejny, bistra, lahůdky či čerpací stanice. Díky třem...

Kód: TC_35784
Obslužná chladicí vitrína ventilovaná | Modena W 250/110 SP New | s agregátem – 1,89 m² – výběr barev  Juka
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 182 819 Kč –10 %
135 981 Kč bez DPH
164 537 Kč

Ventilované chlazení, vyhřívané čelní sklo, výstavní plocha 1,89 m² | Vestavěný agregát, digitální termostat Vnitřní clona proti mlžení + odtávací tyč Nerezová výstavní...

Kód: TC_44522

Ovládací prvky výpisu

3 položek celkem

Chladicí a mrazicí technika zahrnuje:

  • Chladicí zařízení – chladicí stoly, saladety, vitríny a skříně,
  • Mrazicí techniku – mrazicí stoly, truhly a boxy pro dlouhodobé skladování,
  • Výrobníky ledu – praktické řešení pro bary, restaurace a hotely,
  • Specializovaná zařízení – šokové zchlazovače, vitríny na zákusky a nápoje.

Výhody profesionální chladicí techniky

Profesionální chladicí a mrazicí technika zajišťuje optimální teplotní podmínky, prodlužuje čerstvost potravin a přispívá k bezpečnému provozu kuchyně. Všechna zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují přísné hygienické normy.

Pro koho je určena

Chladicí a mrazicí technika je určena pro restaurace, hotely, jídelny, cukrárny, bary i cateringové společnosti. Díky širokému sortimentu si vyberou menší provozovny i velké profesionální kuchyně s vysokými nároky na kapacitu a spolehlivost.