Řazení produktů

2 položek celkem

Výpis produktů

Mrazicí agregát k boxu | 3–5 m³ - TEFCOLD CRU3050N  TEFCOLD
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 66 925 Kč –10 %
49 779 Kč bez DPH
60 233 Kč

Jednotka s rozpětím objemu 3–5 m³| monobloková mrazicí jednotka automatické odpařování kondenzátu okolní teplota až +43 °C a 65% vlhkost vzduchu digitální termostat a...

Kód: TC_43941
202234 tefcold cru1520n
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 110 534 Kč –10 %
82 215 Kč bez DPH
99 480 Kč

Monobloková mrazicí jednotka pro box 15,1–20 m³ | pro box 15,1–20 m³ (-20 až -10 °C) teplotní rozsah -20 až -10 °C automatické odpařování kondenzátu digitální termostat a...

Kód: TC_43945

Ovládací prvky výpisu

2 položek celkem

Chladicí a mrazicí technika zahrnuje:

  • Chladicí zařízení – chladicí stoly, saladety, vitríny a skříně,
  • Mrazicí techniku – mrazicí stoly, truhly a boxy pro dlouhodobé skladování,
  • Výrobníky ledu – praktické řešení pro bary, restaurace a hotely,
  • Specializovaná zařízení – šokové zchlazovače, vitríny na zákusky a nápoje.

Výhody profesionální chladicí techniky

Profesionální chladicí a mrazicí technika zajišťuje optimální teplotní podmínky, prodlužuje čerstvost potravin a přispívá k bezpečnému provozu kuchyně. Všechna zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují přísné hygienické normy.

Pro koho je určena

Chladicí a mrazicí technika je určena pro restaurace, hotely, jídelny, cukrárny, bary i cateringové společnosti. Díky širokému sortimentu si vyberou menší provozovny i velké profesionální kuchyně s vysokými nároky na kapacitu a spolehlivost.