Řazení produktů

2 položek celkem

Výpis produktů

Chladicí pizza stůl se žulovou deskou | GP93 | 3 dveře GN1/1  TEFCOLD
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 36 711 Kč –10 %
27 306 Kč bez DPH
33 040 Kč

Teplotní rozsah +2 až +10°C, 1365×1100 mm| Žulová pracovní deska pro snadnou práci s těstem Vhodné pro 3x GN1/1 (vnitřní prostor + příprava) Chlazení s pomocným...

Kód: TC_16444
Chladicí saladeta | SA 1045 | 2 dveře GN1/1  TEFCOLD
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 26 959 Kč –10 %
20 052 Kč bez DPH
24 263 Kč

Teplotní rozsah +2 až +10 °C, 877×1045 mm Celonerezové provedení SS304 Vrchní prostor pro GN 1/1 nádoby Digitální termostat s teplotním displejem Automatické odmrazování...

Kód: TC_16485

Ovládací prvky výpisu

2 položek celkem

Chladicí a mrazicí technika zahrnuje:

  • Chladicí zařízení – chladicí stoly, saladety, vitríny a skříně,
  • Mrazicí techniku – mrazicí stoly, truhly a boxy pro dlouhodobé skladování,
  • Výrobníky ledu – praktické řešení pro bary, restaurace a hotely,
  • Specializovaná zařízení – šokové zchlazovače, vitríny na zákusky a nápoje.

Výhody profesionální chladicí techniky

Profesionální chladicí a mrazicí technika zajišťuje optimální teplotní podmínky, prodlužuje čerstvost potravin a přispívá k bezpečnému provozu kuchyně. Všechna zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují přísné hygienické normy.

Pro koho je určena

Chladicí a mrazicí technika je určena pro restaurace, hotely, jídelny, cukrárny, bary i cateringové společnosti. Díky širokému sortimentu si vyberou menší provozovny i velké profesionální kuchyně s vysokými nároky na kapacitu a spolehlivost.