Řazení produktů

1 položek celkem

Výpis produktů

Pultový distributor zmrzliny | ICE2 | 2× 5 l vaničky – bílá  TEFCOLD
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 37 183 Kč –10 %
27 657 Kč bez DPH
33 465 Kč

Stolní model, statické chlazení, 490 × 790 × 345 mm | pojme 2 × 5 l vaničky na zmrzlinu (nejsou součástí) teplotní rozsah −22 °C až −10 °C klimatická třída 4, energetická...

Kód: TC_47526

Ovládací prvky výpisu

1 položek celkem

Chladicí a mrazicí technika zahrnuje:

  • Chladicí zařízení – chladicí stoly, saladety, vitríny a skříně,
  • Mrazicí techniku – mrazicí stoly, truhly a boxy pro dlouhodobé skladování,
  • Výrobníky ledu – praktické řešení pro bary, restaurace a hotely,
  • Specializovaná zařízení – šokové zchlazovače, vitríny na zákusky a nápoje.

Výhody profesionální chladicí techniky

Profesionální chladicí a mrazicí technika zajišťuje optimální teplotní podmínky, prodlužuje čerstvost potravin a přispívá k bezpečnému provozu kuchyně. Všechna zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují přísné hygienické normy.

Pro koho je určena

Chladicí a mrazicí technika je určena pro restaurace, hotely, jídelny, cukrárny, bary i cateringové společnosti. Díky širokému sortimentu si vyberou menší provozovny i velké profesionální kuchyně s vysokými nároky na kapacitu a spolehlivost.