Řazení produktů

4 položek celkem

Výpis produktů

Kombinovaný mrazicí / chladicí ostrov VIEW HC | 995 l | bílé provedení | trojité sklo  TEFCOLD
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 143 312 Kč –10 %
106 596 Kč bez DPH
128 981 Kč

Kombinovaný chladicí/mrazicí ostrov s vynikající viditelností produktů| Kombinovaný chladicí/mrazicí ostrov VIEW HC nabízí špičkovou viditelnost produktů díky trojitému...

Kód: TC_51572
View 200 CF VS B | kombinovaný mrazicí a chladicí ostrov prosklenými víky  TEFCOLD
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 143 022 Kč –10 %
106 380 Kč bez DPH
128 720 Kč

Kombinovaný chladicí a mrazicí režim (-22 až +10 °C) Vynikající viditelnost produktů díky proskleným bokům a víkům Energeticky úsporný invertorový kompresor Posuvná skleněná...

Kód: TC_66241
View 250 CF VS B – kombinovaný chladicí/mrazicí ostrov s posuvnými víky, 1320 l  TEFCOLD
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 151 383 Kč –10 %
112 599 Kč bez DPH
136 245 Kč

Kombinovaný chladicí/mrazicí ostrov s objemem 1320 l Snadné přepínání mezi chlazením (-22 až +10 °C) a mrazením Vynikající viditelnost produktů díky trojitému izolačnímu sklu...

Kód: TC_66240
View HC B – čelní kombinovaný chladicí/mrazicí ostrov s  posuvnými víky, 995 l  TEFCOLD
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 143 312 Kč –10 %
106 596 Kč bez DPH
128 981 Kč

Čelní kombinovaný chladicí/mrazicí ostrov s objemem 995 l Možnost připojení k ostrovům Tefcold View 200 / 250 CF VS B Snadné přepínání mezi chlazením (-22 až +10 °C) a...

Kód: TC_66239

Ovládací prvky výpisu

4 položek celkem

Chladicí a mrazicí technika zahrnuje:

  • Chladicí zařízení – chladicí stoly, saladety, vitríny a skříně,
  • Mrazicí techniku – mrazicí stoly, truhly a boxy pro dlouhodobé skladování,
  • Výrobníky ledu – praktické řešení pro bary, restaurace a hotely,
  • Specializovaná zařízení – šokové zchlazovače, vitríny na zákusky a nápoje.

Výhody profesionální chladicí techniky

Profesionální chladicí a mrazicí technika zajišťuje optimální teplotní podmínky, prodlužuje čerstvost potravin a přispívá k bezpečnému provozu kuchyně. Všechna zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují přísné hygienické normy.

Pro koho je určena

Chladicí a mrazicí technika je určena pro restaurace, hotely, jídelny, cukrárny, bary i cateringové společnosti. Díky širokému sortimentu si vyberou menší provozovny i velké profesionální kuchyně s vysokými nároky na kapacitu a spolehlivost.