Řazení produktů

3 položek celkem

Výpis produktů

Chladicí agregát k boxu | 5,1–7,5 m³  TEFCOLD
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 53 240 Kč –10 %
39 600 Kč bez DPH
47 916 Kč

Jednotka s rozpětím objemu 5,1–7,5 m³| monobloková chladicí jednotka automatické odpařování kondenzátu okolní teplota až +43 °C a 65% vlhkost vzduchu digitální termostat a...

Kód: TC_49656
Chladicí vitrína přístěnná | Varna 190/80 DUZ | křídlové dveře – vestavěný agregát  Juka
Medailonek - Luba
207 491 Kč –10 %
154 332 Kč bez DPH
186 742 Kč

Ventilované chlazení, 1900 × 780 × 2000 mm Křídlové prosklené dveře – dvojité izolační sklo Vestavěný agregát – ekologické chladivo R290 LED horní a boční osvětlení 5...

Kód: TC_38627
Ventilovaný obslužný chladicí pult SOCB 25082A | 627 l | vyklápěcí čelní sklo | nerezová výstavní plocha 825 mm  TEFCOLD
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 210 044 Kč –10 %
156 231 Kč bez DPH
189 040 Kč

Odvětrávaný obslužný pult na lahůdky| Ventilované chlazení, výstavní plocha 825 mm, LED osvětlení| Přední sklo s ochranou proti mlžení Křídlové vyklápěcí čelní sklo pro...

Kód: TC_54158

Ovládací prvky výpisu

3 položek celkem

Chladicí a mrazicí technika zahrnuje:

  • Chladicí zařízení – chladicí stoly, saladety, vitríny a skříně,
  • Mrazicí techniku – mrazicí stoly, truhly a boxy pro dlouhodobé skladování,
  • Výrobníky ledu – praktické řešení pro bary, restaurace a hotely,
  • Specializovaná zařízení – šokové zchlazovače, vitríny na zákusky a nápoje.

Výhody profesionální chladicí techniky

Profesionální chladicí a mrazicí technika zajišťuje optimální teplotní podmínky, prodlužuje čerstvost potravin a přispívá k bezpečnému provozu kuchyně. Všechna zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují přísné hygienické normy.

Pro koho je určena

Chladicí a mrazicí technika je určena pro restaurace, hotely, jídelny, cukrárny, bary i cateringové společnosti. Díky širokému sortimentu si vyberou menší provozovny i velké profesionální kuchyně s vysokými nároky na kapacitu a spolehlivost.