Řazení produktů

4 položek celkem

Výpis produktů

202678 tefcold sa 1365
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 35 114 Kč –10 %
26 118 Kč bez DPH
31 603 Kč

Krájecí deska pro snadnou přípravu| Teplotní rozsah +2 až +10°C Vnější rozměry (ŠxHxV)1365×700×877 mm Celonerezové provedení SS304 Otevřená horní část pro GN nádoby...

Kód: TC_16487
201757 tefcold scu 1425 frameless
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 26 100 Kč –10 %
19 413 Kč bez DPH
23 490 Kč

S pomocným ventilátorem, 595x1990 mm| Bezrámové dveře Elegantní černý design s LED osvětlením 1 vysoké bezrámové prosklené dveře 5 černých plechových polic, zámek...

Kód: TC_17044
201670 tefcold sa 1365 s s
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 35 441 Kč –10 %
26 361 Kč bez DPH
31 897 Kč

Teplotní rozsah +2 až +10°C| Rozměry (ŠxHxV) 1365×700×877 mm Celonerezové provedení 3 plné křídlové dveře Chlazení s pomocným ventilátorem Automatické odmrazování...

Kód: TC_16488
201727 tefcold cw4 v
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 30 903 Kč –10 %
22 986 Kč bez DPH
27 813 Kč

Stolní chladicí vana Tefcold CW4/V z kvalitní nerezové oceli s ventilovaným chlazením a elektronickým termostatem je ideální pro uchování potravin při správné teplotě. Umožňuje...

Kód: TC_16404

Ovládací prvky výpisu

4 položek celkem

Chladicí a mrazicí technika zahrnuje:

  • Chladicí zařízení – chladicí stoly, saladety, vitríny a skříně,
  • Mrazicí techniku – mrazicí stoly, truhly a boxy pro dlouhodobé skladování,
  • Výrobníky ledu – praktické řešení pro bary, restaurace a hotely,
  • Specializovaná zařízení – šokové zchlazovače, vitríny na zákusky a nápoje.

Výhody profesionální chladicí techniky

Profesionální chladicí a mrazicí technika zajišťuje optimální teplotní podmínky, prodlužuje čerstvost potravin a přispívá k bezpečnému provozu kuchyně. Všechna zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují přísné hygienické normy.

Pro koho je určena

Chladicí a mrazicí technika je určena pro restaurace, hotely, jídelny, cukrárny, bary i cateringové společnosti. Díky širokému sortimentu si vyberou menší provozovny i velké profesionální kuchyně s vysokými nároky na kapacitu a spolehlivost.