Řazení produktů

6 položek celkem

Výpis produktů

Chladicí pizza stůl | PT 920 | 2 dveře GN 1/1 s žulovou pracovní deskou  TEFCOLD
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 26 257 Kč –10 %
19 530 Kč bez DPH
23 631 Kč

Teplotní rozsah +2 až +10 °C, 1100×900 mm| Nerezová ocel SS304 – robustní a hygienická konstrukce Žulová pracovní deska – ideální pro přípravu pizzy Chladicí vana pro 5× GN...

Kód: TC_16454
Chladicí saladeta | SA 920 | 2 dveře, GN 1/1, nerezová s krájecí deskou  TEFCOLD
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 24 091 Kč –10 %
17 919 Kč bez DPH
21 682 Kč

Otevřená horní část pro gastronádoby GN| Profesionální chladicí saladeta z nerezové oceli SS304 Otevřená horní část pro gastronádoby GN (nejsou součástí) Digitální...

Kód: TC_16496
Chladicí saladeta s pracovní deskou a zásuvkami | SA 912  TEFCOLD
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 31 496 Kč –10 %
23 427 Kč bez DPH
28 347 Kč

Chladicí saladeta s pracovní deskou a šuplíky| nerezová ocel automatické odmrazování nastavitelné nožky chlazení s pomocným ventilátorem    

Kód: TC_16494
201703 tefcold gs91
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 22 034 Kč –10 %
16 389 Kč bez DPH
19 831 Kč

Energetická třída C, 900 × 700 mm| Plně nerezové provedení – SS201 Chlazení s pomocným ventilátorem 2 samozavírací křídlové dveře 2 roštové police GN1/1 v bílé barvě...

Kód: TC_16480
201673 tefcold sa 914
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 38 079 Kč –10 %
28 323 Kč bez DPH
34 271 Kč

Teplotní rozsah +2 až +10 °C, 900×700 mm| Energetická třída C – standardní provozní náklady Ventilované chlazení s pomocným ventilátorem Automatické odmrazování – nízký...

Kód: TC_16495
Saladeta s krájecí deskou | GS92 | 2 dveře GN1/1  TEFCOLD
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 21 139 Kč –10 %
15 723 Kč bez DPH
19 025 Kč

Teplotní rozsah +2 až +10 °C, 900×877 mm| Polypropylenová krájecí deska Kapacita pro GN1/1 nádoby (nejsou součástí) Automatické odmrazování Ventilované chlazení s...

Kód: TC_16482

Ovládací prvky výpisu

6 položek celkem

Chladicí a mrazicí technika zahrnuje:

  • Chladicí zařízení – chladicí stoly, saladety, vitríny a skříně,
  • Mrazicí techniku – mrazicí stoly, truhly a boxy pro dlouhodobé skladování,
  • Výrobníky ledu – praktické řešení pro bary, restaurace a hotely,
  • Specializovaná zařízení – šokové zchlazovače, vitríny na zákusky a nápoje.

Výhody profesionální chladicí techniky

Profesionální chladicí a mrazicí technika zajišťuje optimální teplotní podmínky, prodlužuje čerstvost potravin a přispívá k bezpečnému provozu kuchyně. Všechna zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují přísné hygienické normy.

Pro koho je určena

Chladicí a mrazicí technika je určena pro restaurace, hotely, jídelny, cukrárny, bary i cateringové společnosti. Díky širokému sortimentu si vyberou menší provozovny i velké profesionální kuchyně s vysokými nároky na kapacitu a spolehlivost.