Chladicí a mrazicí technika
![]() |
|
Nabízíme široký sortiment produktů, od profesionálních chladniček, mrazáků, přes ledničky na nápoje, až po sofistikované chladící stoly, konvektomaty a další varnou techniku. Všechny naše produkty jsou vybrány s ohledem na vysoké požadavky restaurací, kaváren a jiných gastronomických zařízení, které potřebují spolehlivé přístroje schopné zvládnout nároky intenzivního každodenního používání. |
-
Chladicí a mrazicí skříně
-
Šokery
-
Výrobníky ledu
-
Zmrzlinové vitríny a distributory zmrzliny
-
Chladicí a mrazicí boxy
-
Barové ledničky
-
Chladničky na nápoje
-
Vinotéky
-
Chladicí a mrazicí stoly
-
Saladety a pizza stoly
-
Chladicí stolní nástavby a podestavby
-
Chladicí vitríny
-
Hotelové lednice a minibary
-
Prezentační tácky do vitrín
-
Výrobníky ledové tříště a vířiče nápojů
-
Mobilní chlazení
-
Chladicí vany
-
Speciální nabídka
-
Chladicí a mrazicí technika pro obchody a prodejny
Řazení produktů
Výpis produktů
Teplotní rozsah +2 až +10 °C, 1100×900 mm| Nerezová ocel SS304 – robustní a hygienická konstrukce Žulová pracovní deska – ideální pro přípravu pizzy Chladicí vana pro 5× GN...
Otevřená horní část pro gastronádoby GN| Profesionální chladicí saladeta z nerezové oceli SS304 Otevřená horní část pro gastronádoby GN (nejsou součástí) Digitální...
Chladicí saladeta s pracovní deskou a šuplíky| nerezová ocel automatické odmrazování nastavitelné nožky chlazení s pomocným ventilátorem
Energetická třída C, 900 × 700 mm| Plně nerezové provedení – SS201 Chlazení s pomocným ventilátorem 2 samozavírací křídlové dveře 2 roštové police GN1/1 v bílé barvě...
Teplotní rozsah +2 až +10 °C, 900×700 mm| Energetická třída C – standardní provozní náklady Ventilované chlazení s pomocným ventilátorem Automatické odmrazování – nízký...
Teplotní rozsah +2 až +10 °C, 900×877 mm| Polypropylenová krájecí deska Kapacita pro GN1/1 nádoby (nejsou součástí) Automatické odmrazování Ventilované chlazení s...
Ovládací prvky výpisu
Chladicí a mrazicí technika zahrnuje:
- Chladicí zařízení – chladicí stoly, saladety, vitríny a skříně,
- Mrazicí techniku – mrazicí stoly, truhly a boxy pro dlouhodobé skladování,
- Výrobníky ledu – praktické řešení pro bary, restaurace a hotely,
- Specializovaná zařízení – šokové zchlazovače, vitríny na zákusky a nápoje.
Výhody profesionální chladicí techniky
Profesionální chladicí a mrazicí technika zajišťuje optimální teplotní podmínky, prodlužuje čerstvost potravin a přispívá k bezpečnému provozu kuchyně. Všechna zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují přísné hygienické normy.
Pro koho je určena
Chladicí a mrazicí technika je určena pro restaurace, hotely, jídelny, cukrárny, bary i cateringové společnosti. Díky širokému sortimentu si vyberou menší provozovny i velké profesionální kuchyně s vysokými nároky na kapacitu a spolehlivost.

