Řazení produktů

1 položek celkem

Výpis produktů

Výrobník kostkového ledu | TC 37 | 37 kg/24 h – 16 kg zásobník – nerez  TEFCOLD
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 40 741 Kč –10 %
30 303 Kč bez DPH
36 667 Kč

Výrobník kostkového ledu, TC 37, 37 kg/24 h – 16 kg zásobník – nerez| Kostky cca 31×35×31 mm – pomalé tání, ideální pro nápoje Kapacita výroby 37 kg/24h a zásobník na 16 kg...

Kód: TC_43619

Ovládací prvky výpisu

1 položek celkem

Chladicí a mrazicí technika zahrnuje:

  • Chladicí zařízení – chladicí stoly, saladety, vitríny a skříně,
  • Mrazicí techniku – mrazicí stoly, truhly a boxy pro dlouhodobé skladování,
  • Výrobníky ledu – praktické řešení pro bary, restaurace a hotely,
  • Specializovaná zařízení – šokové zchlazovače, vitríny na zákusky a nápoje.

Výhody profesionální chladicí techniky

Profesionální chladicí a mrazicí technika zajišťuje optimální teplotní podmínky, prodlužuje čerstvost potravin a přispívá k bezpečnému provozu kuchyně. Všechna zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují přísné hygienické normy.

Pro koho je určena

Chladicí a mrazicí technika je určena pro restaurace, hotely, jídelny, cukrárny, bary i cateringové společnosti. Díky širokému sortimentu si vyberou menší provozovny i velké profesionální kuchyně s vysokými nároky na kapacitu a spolehlivost.