Řazení produktů

1 položek celkem

Výpis produktů

Chladicí agregát k boxu | 5,1–7,5 m³  TEFCOLD
Akce Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 53 240 Kč –14 %
37 568 Kč bez DPH
45 457 Kč

Jednotka s rozpětím objemu 5,1–7,5 m³ monobloková chladicí jednotka automatické odpařování kondenzátu okolní teplota až +43 °C a 65% vlhkost vzduchu digitální termostat a...

Kód: TC_43937

Ovládací prvky výpisu

1 položek celkem

Chladicí a mrazicí technika zahrnuje:

  • Chladicí zařízení – chladicí stoly, saladety, vitríny a skříně,
  • Mrazicí techniku – mrazicí stoly, truhly a boxy pro dlouhodobé skladování,
  • Výrobníky ledu – praktické řešení pro bary, restaurace a hotely,
  • Specializovaná zařízení – šokové zchlazovače, vitríny na zákusky a nápoje.

Výhody profesionální chladicí techniky

Profesionální chladicí a mrazicí technika zajišťuje optimální teplotní podmínky, prodlužuje čerstvost potravin a přispívá k bezpečnému provozu kuchyně. Všechna zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují přísné hygienické normy.

Pro koho je určena

Chladicí a mrazicí technika je určena pro restaurace, hotely, jídelny, cukrárny, bary i cateringové společnosti. Díky širokému sortimentu si vyberou menší provozovny i velké profesionální kuchyně s vysokými nároky na kapacitu a spolehlivost.