Řazení produktů

3 položek celkem

Výpis produktů

Chladicí vitrína přístěnná | York 197/80/200 | otevřená s noční roletou – bez agregátu  Juka
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 140 977 Kč –10 %
104 859 Kč bez DPH
126 879 Kč

Ventilované chlazení, 1975 × 775 × 2000 mm | Otevřená čelní strana s integrovanou noční roletou Výstavní plocha 5,1 m² Bez agregátu – výkon 1350 W / 1 bm LED horní a boční...

Kód: TC_35915
Chladicí vitrína přístěnná | York 197/80/200 DP | posuvné prosklené dveře – šedý rám  Juka
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 197 291 Kč –10 %
146 745 Kč bez DPH
177 561 Kč

Ventilované chlazení, 1975 × 775 × 2000 mm | Výstavní plocha 5,1 m² Teplotní rozsah +2 až +8 °C Klimatická třída 3 4 posuvné prosklené dveře se šedým rámem Bez...

Kód: TC_35916
Chladicí vitrína přístěnná | York 197/80/200 DU | křídlové prosklené dveře – bez agregátu  Juka
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 196 915 Kč –10 %
146 466 Kč bez DPH
177 224 Kč

Ventilované chlazení, 1975 × 775 × 2000 mm | Výstavní plocha 5,1 m² Teplotní rozsah +2 až +8 °C 3 křídlové prosklené dveře – verze DU (šedý rám) Ventilované chlazení, bez...

Kód: TC_38211

Ovládací prvky výpisu

3 položek celkem

Chladicí a mrazicí technika zahrnuje:

  • Chladicí zařízení – chladicí stoly, saladety, vitríny a skříně,
  • Mrazicí techniku – mrazicí stoly, truhly a boxy pro dlouhodobé skladování,
  • Výrobníky ledu – praktické řešení pro bary, restaurace a hotely,
  • Specializovaná zařízení – šokové zchlazovače, vitríny na zákusky a nápoje.

Výhody profesionální chladicí techniky

Profesionální chladicí a mrazicí technika zajišťuje optimální teplotní podmínky, prodlužuje čerstvost potravin a přispívá k bezpečnému provozu kuchyně. Všechna zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují přísné hygienické normy.

Pro koho je určena

Chladicí a mrazicí technika je určena pro restaurace, hotely, jídelny, cukrárny, bary i cateringové společnosti. Díky širokému sortimentu si vyberou menší provozovny i velké profesionální kuchyně s vysokými nároky na kapacitu a spolehlivost.