Řazení produktů

1 položek celkem

Výpis produktů

Chladicí vitrína přístěnná | York 210/90/200 DU | křídlové prosklené dveře – bez agregátu  Juka
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 211 181 Kč –10 %
157 077 Kč bez DPH
190 063 Kč

Ventilované chlazení, 2100 × 875 × 2000 mm | 4 křídlové prosklené dveře – DU verze (šedý rám) Výstavní plocha 6,8 m² Bez vestavěného agregátu – výkon 900 W / 1 bm Dvojité...

Kód: TC_35918

Ovládací prvky výpisu

1 položek celkem

Chladicí a mrazicí technika zahrnuje:

  • Chladicí zařízení – chladicí stoly, saladety, vitríny a skříně,
  • Mrazicí techniku – mrazicí stoly, truhly a boxy pro dlouhodobé skladování,
  • Výrobníky ledu – praktické řešení pro bary, restaurace a hotely,
  • Specializovaná zařízení – šokové zchlazovače, vitríny na zákusky a nápoje.

Výhody profesionální chladicí techniky

Profesionální chladicí a mrazicí technika zajišťuje optimální teplotní podmínky, prodlužuje čerstvost potravin a přispívá k bezpečnému provozu kuchyně. Všechna zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují přísné hygienické normy.

Pro koho je určena

Chladicí a mrazicí technika je určena pro restaurace, hotely, jídelny, cukrárny, bary i cateringové společnosti. Díky širokému sortimentu si vyberou menší provozovny i velké profesionální kuchyně s vysokými nároky na kapacitu a spolehlivost.