Řazení produktů

3 položek celkem

Výpis produktů

Chladicí vitrína přístěnná | York 260/80/200 DP | posuvné prosklené dveře – bez agregátu  Juka
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 232 877 Kč –10 %
173 214 Kč bez DPH
209 589 Kč

Ventilované chlazení, 2600 × 775 × 2000 mm | 4 posuvné prosklené dveře – DP verze (šedý rám) Výstavní plocha 6,8 m² Bez vestavěného agregátu – výkon 900 W / 1 bm Dvojité...

Kód: TC_35919
Chladicí vitrína přístěnná | York 260/80/200 DU | křídlové prosklené dveře – bez agregátu  Juka
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 227 649 Kč –10 %
169 326 Kč bez DPH
204 884 Kč

Ventilované chlazení, 2600 × 775 × 2000 mm | 4 křídlové prosklené dveře – DU verze (šedý rám) Výstavní plocha 6,8 m² Bez vestavěného agregátu – výkon 900 W / 1 bm Dvojité...

Kód: TC_35920
Chladicí vitrína přístěnná | York 260/80/200 DU Single | křídlové prosklené dveře – bez agregátu  Juka
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 207 503 Kč –10 %
154 341 Kč bez DPH
186 753 Kč

Ventilované chlazení, 2600 × 775 × 2000 mm | 4 křídlové prosklené dveře – DU Single (jednoduché tvrzené sklo) Výstavní plocha 6,8 m² Bez vestavěného agregátu – výkon 900 W...

Kód: TC_38232

Ovládací prvky výpisu

3 položek celkem

Chladicí a mrazicí technika zahrnuje:

  • Chladicí zařízení – chladicí stoly, saladety, vitríny a skříně,
  • Mrazicí techniku – mrazicí stoly, truhly a boxy pro dlouhodobé skladování,
  • Výrobníky ledu – praktické řešení pro bary, restaurace a hotely,
  • Specializovaná zařízení – šokové zchlazovače, vitríny na zákusky a nápoje.

Výhody profesionální chladicí techniky

Profesionální chladicí a mrazicí technika zajišťuje optimální teplotní podmínky, prodlužuje čerstvost potravin a přispívá k bezpečnému provozu kuchyně. Všechna zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují přísné hygienické normy.

Pro koho je určena

Chladicí a mrazicí technika je určena pro restaurace, hotely, jídelny, cukrárny, bary i cateringové společnosti. Díky širokému sortimentu si vyberou menší provozovny i velké profesionální kuchyně s vysokými nároky na kapacitu a spolehlivost.