Řazení produktů

2 položek celkem

Výpis produktů

Chladicí vitrína přístěnná | York 135/90/200 DU | křídlové prosklené dveře – šedý rám  Juka
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 157 675 Kč –10 %
117 279 Kč bez DPH
141 908 Kč

Ventilované chlazení, 1350 × 875 × 2000 mm | Výstavní plocha 4,3 m² Teplotní rozsah +2 až +8 °C, klimatická třída 3 2 křídlové prosklené dveře s šedým rámem – verze DU...

Kód: TC_38212
Obslužná chladicí vitrína ventilovaná | Modena W 200/110 SP New | s agregátem – 1,53 m²  Juka
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 157 578 Kč –10 %
117 207 Kč bez DPH
141 820 Kč

Ventilované chlazení, vyhřívané čelní sklo, výstavní plocha 1,53 m² | Vestavěný agregát s elektronickým ovládáním Automatické odtávání + odtávací tyč pod výparníkem...

Kód: TC_38237

Ovládací prvky výpisu

2 položek celkem

Chladicí a mrazicí technika zahrnuje:

  • Chladicí zařízení – chladicí stoly, saladety, vitríny a skříně,
  • Mrazicí techniku – mrazicí stoly, truhly a boxy pro dlouhodobé skladování,
  • Výrobníky ledu – praktické řešení pro bary, restaurace a hotely,
  • Specializovaná zařízení – šokové zchlazovače, vitríny na zákusky a nápoje.

Výhody profesionální chladicí techniky

Profesionální chladicí a mrazicí technika zajišťuje optimální teplotní podmínky, prodlužuje čerstvost potravin a přispívá k bezpečnému provozu kuchyně. Všechna zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují přísné hygienické normy.

Pro koho je určena

Chladicí a mrazicí technika je určena pro restaurace, hotely, jídelny, cukrárny, bary i cateringové společnosti. Díky širokému sortimentu si vyberou menší provozovny i velké profesionální kuchyně s vysokými nároky na kapacitu a spolehlivost.