Řazení produktů

1 položek celkem

Výpis produktů

Mrazicí přístěnná vitrína Oslo 2D/80 | ventilované chlazení | 2 křídlové dveře | 5 polic  Juka
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 221 599 Kč –10 %
164 826 Kč bez DPH
199 439 Kč

Ventilované mrazení, 1735×815×2030 mm | 2 křídlové nízkoenergetické prosklené dveře 5 perforovaných nastavitelných polic Vertikální LED osvětlení Vyhřívaný rám dveří Bez...

Kód: TC_45518

Ovládací prvky výpisu

1 položek celkem

Chladicí a mrazicí technika zahrnuje:

  • Chladicí zařízení – chladicí stoly, saladety, vitríny a skříně,
  • Mrazicí techniku – mrazicí stoly, truhly a boxy pro dlouhodobé skladování,
  • Výrobníky ledu – praktické řešení pro bary, restaurace a hotely,
  • Specializovaná zařízení – šokové zchlazovače, vitríny na zákusky a nápoje.

Výhody profesionální chladicí techniky

Profesionální chladicí a mrazicí technika zajišťuje optimální teplotní podmínky, prodlužuje čerstvost potravin a přispívá k bezpečnému provozu kuchyně. Všechna zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují přísné hygienické normy.

Pro koho je určena

Chladicí a mrazicí technika je určena pro restaurace, hotely, jídelny, cukrárny, bary i cateringové společnosti. Díky širokému sortimentu si vyberou menší provozovny i velké profesionální kuchyně s vysokými nároky na kapacitu a spolehlivost.