Chladicí a mrazicí stoly
Umožňují udržovat potraviny čerstvé a prodlužují jejich trvanlivost, což je zásadní pro zachování kvality podávaných jídel. Stoly často obsahují různé úložné prostory, police a zásuvky, což umožňuje efektivní organizaci a uspořádání potravin podle potřeb a preferencí. To usnadňuje orientaci v kuchyni a zvyšuje produktivitu práce. Pomáhají zajišťovat bezpečnost potravin tím, že udržují teploty v souladu s hygienickými standardy. To snižuje riziko kontaminace potravin a ochrání zdraví zákazníků.
Řazení produktů
Výpis produktů
Teplotní rozsah -20 až -10 °C, 1360×880 mm| Nový design a provedení bez zadního lemu 2 křídlové samozavírací dveře Ventilované chlazení GN1/1 Automatické odmrazování...
Teplotní rozsah -20 až -10°C, 1360×980 mm| Ventilované chlazení Automatické odmrazování Odstranitelná pracovní deska se zadním lemem 2 samozavírací křídlové dveře...
Teplotní rozsah -20 až -10 °C, 1360×840 mm| Agregát vlevo Ventilované chlazení Automatické odtávání Digitální termostat a displej teploty 2 samozavírací dveře GN1/1...
Teplotní rozsah -20 až -10 °C, 1360×980 mm| 2 křídlové samozavírací dveře Ventilované chlazení Automatické odmrazování Nerezová konstrukce SS201 2 nastavitelné...
