Řeznické kurzy


Společné logo Gastrofans × Pepíčkovo řeznictví

Řeznické kurzy

Naše kurzy jsou zážitkem, kde se snoubí tradice, řemeslo a příjemná atmosféra. V malých skupinách se pod vedením zkušených mistrů naučíte praktické dovednosti, získáte cenné tipy a odnesete si nejen nové znalosti, ale i originální výrobky a nezapomenutelné zážitky. Každý kurz je připraven tak, abyste se cítili pohodově, bavili se a zároveň se naučili něco, co využijete i doma.

6Členné skupiny
4 h
délka kurzu
20 + let praxe lektora

Informace pro účastníky

Adresa a příjezd

Gastrofans Showroom Hpark – Heršpická 11d, 639 00 Brno (Vedle čerpací stanice OMV)

  • 🅿️ Parkování: zdarma u Showroomu.
  • 🚎 MHD: zastávka Vsetínská, 10 min pěšky.
  • ⏱️ Přijďte 10–15 minut před začátkem.
  • 🍷 Po celou dobu bude k dispozici káva, voda a drobné pohoštění.

Lektor

Lektor – ilustrační foto

Josef "Pepíček" Vašák

🥩 20+ let zkušeností 🔪 Mistr ČR v kostění vepřové plece 🌭 Vítěz mnoha soutěží o nejlepší klobásy

Josef „Pepíček“ Vašák – majitel Pepíčkova řeznictví a držitel několika rekordů zapsaných v Guinnessově knize. Možná jste ho viděli na farmářských slavnostech, zabijačkách nebo v Show Jana Krause, kde pobavil svým typickým humorem a bezprostředností. Přesně taková atmosféra vás čeká i na jeho kurzu!

„Pepíčkovo je svět, který tvořím pro vás. Svět, kde poctivost, kvalita řemesla a dobrá nálada zůstávají na prvním místě.“
Certifikát o nejdelší klobáse

Rychlostní vykosťování vepřové plece

Vykostění vepřové plece netradičními nástroji

Certifikát o nejrychlejším vykostění

Nejrychlejší vykostění plece

Časový rekord: 20,36 sekundy

Certifikát o největší dávce klobás

Nejvíc Josefů na jednom místě

Účastnilo se 45 mužů a chlapců se jménem Josef

O řeznických kurzech

Zobrazit podrobný popis

Zažijte jedinečný den plný masa, humoru a tradičního řeznického řemesla s Josefem „Pepíčkem“ Vašákem – majitelem Pepíčkova řeznictví, držitelem několika Guinnessových rekordů. Možná jste ho viděli na farmářských slavnostech, veřejných zabijačkách nebo v Show Jana Krause, kde svým bezprostředním vystupováním a humorem dokázal pobavit celé publikum. Přesně taková atmosféra vás čeká i na jeho řeznickém kurzu.

Kurz je omezený na malou skupinu účastníků (6 členná skupina), aby se Pepíček mohl věnovat každému osobně. Pod jeho vedením se naučíte vykostit vepřovou plec, poznat jednotlivé části masa, připravit domácí sekanou a pustíte se i do výroby klobás od úplného začátku až po finální výrobek, který vám po vyuzení dorazí domů. Vše probíhá v přátelské a uvolněné atmosféře, kde se řemeslo mísí se zábavou a praktickými dovednostmi.

Domů si odnesete 5 kg vlastnoručně vyrobených uzenin ( po kurzu vám je zašleme), certifikát o absolvování, skripta s osvědčenými recepty a vyšívanou zástěru. Pokud budete chtít, můžete si k tomu přidat i originální řeznický nůž s vygravírovaným brandem díky nimž zazáříte i v domácí kuchyni.

Pepíček není jen řezník – je to showman, který dokáže nadchnout pro své řemeslo každého. Čeká vás den, který vás obohatí o nové dovednosti, pobaví a ukáže, že maso není jen surovina, ale i radost, tradice a zážitek.

Řazení produktů

3 položek celkem

Výpis produktů

KURZ: Kostění vepřové plece a výroba klobás  Gastrofans
ZDARMAZDARMA
4 876 Kč bez DPH
5 900 Kč

Start kurzu: v 17:00 Adresa: Hpark Heršpická 11d, 639 00 Brno Délka kurzu: odhadujeme 4 hodiny

Kód: KURZ_3.12
Vykoštovací nůž - Pepíčkovo & Gastrofans 15 cm
660 Kč bez DPH
799 Kč

délka čepele: 150 mm, nerezová ocel | Materiál rukojeti: plast Materiál čepele: nerezová ocel Délka: 15 cm Ergonomická rukojeť Mytí v myčce nádobí: Ano

Kód: GF-10315
Kuchařský nůž - Pepíčkovo & Gastrofans 20 cm  Gastrofans
826 Kč bez DPH
999 Kč

délka čepele: 200 mm, nerezová ocel | Materiál rukojeti: plast Materiál čepele: nerezová ocel Délka: 20 cm Ergonomická rukojeť Mytí v myčce nádobí: Ano

Kód: GF-10120

Ovládací prvky výpisu

3 položek celkem