Servírovací podnosy a tácy

Tácové systémy a servírovací podnosy jsou nezbytnou součástí profesionálního stolování v cateringových službách, jídelnách, restauracích i hotelech. Umožňují rychlou, efektivní a hygienickou distribuci jídel a nápojů při obsluze hostů. Díky kvalitnímu zpracování a ergonomickému designu usnadňují práci personálu a zajišťují komfort hostům. V naší nabídce naleznete široký výběr tácových systémů a podnosů – od klasických servírovacích táců, přes protiskluzové podnosy, až po kompletní tácové systémy určené pro hromadné stravování a catering. Všechny produkty jsou vyrobeny z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují vysoké nároky na hygienu i estetiku. Ať už vybavujete hotelovou restauraci, jídelnu nebo cateringový provoz, kvalitní podnosy a systémy výrazně usnadní servis a podpoří profesionální úroveň stolování.

Řazení produktů

9 položek celkem

Výpis produktů

Tác servírovací GN 1/1, se zkoseným okrajem, 530x325x(H)20mm  Hendi
277 Kč –18 %
188 Kč bez DPH
227 Kč
Kód: 410110
Víko GN 1/1 odklápěné, GN 1/1, GN 1/1, 530x325x(H)76mm  Hendi
697 Kč –18 %
471 Kč bez DPH
570 Kč
Kód: 427415
101055 servirovaci podnos obdelnikovy gn 1 1 530x325 mm
231 Kč –13 %
165 Kč bez DPH
200 Kč
Kód: 876619
Tác banketový GN 1/1 s ozdobným okrajem, GN 1/1, GN 1/1, 530x325mm  Hendi
652 Kč –18 %
441 Kč bez DPH
534 Kč
Kód: 807804
Tác banketový GN 1/1 s matným okrajem, 530x325x(H)13mm  Hendi
697 Kč –18 %
471 Kč bez DPH
570 Kč
Kód: 436103
Tác banketový GN 1/1 s hladkým okrajem, GN 1/1, GN 1/1, 530x325x(H)10mm  Hendi
711 Kč –18 %
482 Kč bez DPH
583 Kč
Kód: 807705
Tác GN 1/1, GN 1/1, 530x325x(H)20mm  Hendi
697 Kč –18 %
Tác GN 1/1, GN 1/1, 530x325x(H)20mm Hendi
Skladem u dodavatele (7) (>15 ks)
471 Kč bez DPH
570 Kč
Kód: 561607
Olympia 1/1 GN tác z přírodní břidlice  Olympia
835 Kč –11 %
609 Kč bez DPH
737 Kč

8(V) x 530(Š) x 325(H)mm. Barva: Tmavě šedá

Kód: DP160

Ovládací prvky výpisu

9 položek celkem

Podnosy a tácové systémy

Podnosy a tácy jsou základním vybavením pro catering i jídelny. Umožňují snadný přenos jídel a nápojů a usnadňují organizaci stolování.

  • Nerezové a plastové podnosy.
  • Tácové systémy – vhodné pro hromadné stravování.
  • Protiskluzové povrchy pro bezpečné přenášení.