Řazení produktů

5 položek celkem

Výpis produktů

201835 tefcold gf72
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 35 187 Kč –10 %
26 172 Kč bez DPH
31 668 Kč

Teplotní rozsah -20 až -10 °C, 1360×980 mm| 2 křídlové samozavírací dveře Ventilované chlazení Automatické odmrazování Nerezová konstrukce SS201 2 nastavitelné...

Kód: TC_32362
201838 tefcold gf72 left
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 35 187 Kč –10 %
26 172 Kč bez DPH
31 668 Kč

Teplotní rozsah -20 až -10 °C, 1360×840 mm| Agregát vlevo Ventilované chlazení Automatické odtávání Digitální termostat a displej teploty 2 samozavírací dveře GN1/1...

Kód: TC_32363
Mrazicí stůl bez zadního lemu | CF 7210/-SP | 2 dveře GN1/1  TEFCOLD
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 44 988 Kč –10 %
33 462 Kč bez DPH
40 489 Kč

Teplotní rozsah -20 až -10 °C, 1360×880 mm| Nový design a provedení bez zadního lemu 2 křídlové samozavírací dveře Ventilované chlazení GN1/1 Automatické odmrazování...

Kód: TC_17744
GF72
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 38 514 Kč –10 %
28 647 Kč bez DPH
34 663 Kč

Teplotní rozsah -20 až -10°C, 1360×980 mm| Ventilované chlazení Automatické odmrazování Odstranitelná pracovní deska se zadním lemem 2 samozavírací křídlové dveře...

Kód: TC_30833
Stroj na výrobu drceného/vločkového ledu - MAXIMA  Maxima
maxima5
36 763 Kč –23 %
23 234 Kč bez DPH
28 113 Kč

85 Kg za 24 Hodin| S tímto vzduchem chlazeným výrobníkem vločkového ledu můžete vyrobit až 85 kg vločkového ledu denně. V praktickém úložném prostoru můžete také uchovávat 20 kg...

Kód: 09300138

Ovládací prvky výpisu

5 položek celkem

Chladicí a mrazicí technika zahrnuje:

  • Chladicí zařízení – chladicí stoly, saladety, vitríny a skříně,
  • Mrazicí techniku – mrazicí stoly, truhly a boxy pro dlouhodobé skladování,
  • Výrobníky ledu – praktické řešení pro bary, restaurace a hotely,
  • Specializovaná zařízení – šokové zchlazovače, vitríny na zákusky a nápoje.

Výhody profesionální chladicí techniky

Profesionální chladicí a mrazicí technika zajišťuje optimální teplotní podmínky, prodlužuje čerstvost potravin a přispívá k bezpečnému provozu kuchyně. Všechna zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují přísné hygienické normy.

Pro koho je určena

Chladicí a mrazicí technika je určena pro restaurace, hotely, jídelny, cukrárny, bary i cateringové společnosti. Díky širokému sortimentu si vyberou menší provozovny i velké profesionální kuchyně s vysokými nároky na kapacitu a spolehlivost.