Orgány státní správy u nás pohodlně nakoupí na fakturu.

Podnos Capri 32,5 × 53 cm, ořech

Kód: R-CA3253-E76
Neohodnoceno
Značka: Cambro
356 Kč 294 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (5) (>15 ks)
Můžeme doručit do:
7.5.2024

Tento konkrétní produkt je skladem u našeho dodavatele v Česku, a tak doručení trvá zpravidla do 5 pracovních dní.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jídelní podnos s hladkou povrchovou úpravou je ideální pro servírování vašich pokrmů u jídelního stolu, v bufetu nebo pro pokojovou službu. Hodí se tak do různých podniků od restaurací, hotelů až po školky a školy. Podnos má teplotní odolnost do maximálně 100 °C, a tudíž se do takové teploty může mýt v myčce na nádobí. Je také perfektně stohovatelný, což šetří vaše prostory a skladování.

Podnos 32,5 × 53 cm, ořech

Capri podnos 32,5 × 53 cm, ořech

Parametry

  • Materiál: laminát
  • Rozměry: 32,4 × 53 mm
  • Teplotní odolnost: max. 100 °C
  • Barva: hnědý ořech
  • Vhodný do myčky nádobí
  • Stohovatelný
  • Cena uvedena za 1 kus/24 ks v originálním balení

Využití podnosu

  • Servírování pokrmů.

Kolekce Capri

Kolekce Capri nabízí širokou škálu tvarů a designů podnosů. Výběr z dřevěných vzorů až po pro hřejivé či luxusní barvy i masivní vzory dodávající moderní vzhled. Podnosy Capri poskytují vysokou odolnost vůči různým chemikáliím i skvrnám a jednoduše se otírají, což je ideální pro rychlou a důkladnou dezinfekci mezi jednotlivými použitími. Podnosy navržené s dvojitou ochrannou vrstvou čistého potravinářského melaminu lze mýt v běžné myčce. Nabídněte svým zákazníkům čistý stylový servis a zjednodušte údržbu svým zaměstnancům.

Výrobce

Společnost Cambro založená v roce 1951 je jedním z nejúspěšnějších výrobců nádob, podnosů, přepravních boxů a dalších produktů pro přepravu a uchovávání pokrmů. Všechny izolované nádoby na potraviny tohoto výrobce se vyrábí z odolných materiálů jako je polyethylen, polyuretan a polypropylen, a to za účelem co nejdelší životnosti.

Doplňkové parametry

Kategorie: Bufet a výdej
Záruka: 24 měsíců

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: