Orgány státní správy u nás pohodlně nakoupí na fakturu.

Podnos Mykonos protiskluzový obdélníkový 32,5 × 53 cm, ořech

Kód: R-MY3253-E76
Neohodnoceno
Značka: Cambro
494 Kč 408 Kč bez DPH
Na cestě k dodavateli - přijímáme objednávky
Můžeme doručit do:
12.6.2024

Tento konkrétní produkt je skladem u našeho dodavatele v Česku, a tak doručení trvá zpravidla do 30 pracovních dní.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Obdélníkový podnos s nízkým okrajem a protiskluzovou povrchovou úpravou se ideálně hodí pro servírování vašich pokrmů u jídelního stolu, v bufetu nebo pro pokojovou službu. Podnos je odolný vůči teplotám maximálně 100 °C, stohovatelný, ale umývejte ho pouze ručně.

Podnos protiskluzový obdélníkový 21 × 29 cm, ořech

Mykonos podnos protiskluzový obdélníkový 32,5 × 53 cm, ořech

Parametry

  • Materiál: laminát
  • Rozměry: 32,5 × 53 cm
  • Teplotní odolnost: max. 100 °C
  • Barva: hnědý ořech
  • Pouze ruční mytí
  • Stohovatelný
  • Cena uvedena za 1 kus/24 ks v originálním balení

Využití podnosu

  • Servírování pokrmů.

Kolekce Mykonos

Vyberte si stylový, cenově dostupný protiskluzový podnos z kolekce Mykonos pro bezpečné servírování jídel a nápojů. Ušetřete na nákladném rozbití pomocí čirého protiskluzového povrchu, který se po celou dobu životnosti podnosu neopotřebí, takže je ideální pro bary, bankety, restaurace i jiné podniky. Podnosy mají vyvážený design se schopností sladit se s jakýmkoli moderním dekorem a vybrat si můžete z masivních a teplých vzorů dřeva. Umývejte je pouze ručně a mezi jednotlivými použitími je snadno otřete, abyste dosáhli hygienického prostředí pro stravování.

Výrobce

Společnost Cambro založená v roce 1951 je jedním z nejúspěšnějších výrobců nádob, podnosů, přepravních boxů a dalších produktů pro přepravu a uchovávání pokrmů. Všechny izolované nádoby na potraviny tohoto výrobce se vyrábí z odolných materiálů jako je polyethylen, polyuretan a polypropylen, a to za účelem co nejdelší životnosti.

Doplňkové parametry

Kategorie: Bufet a výdej
Záruka: 24 měsíců

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: