Vodní lázně Bain marie

Bain Marie ohřívače, známé také jako vodní lázně, jsou navrženy pro jemné a rovnoměrné ohřívání pokrmů, aniž by došlo k jejich převaření nebo vysušení. Díky těmto oblíbeným ohřívačům můžete snadno udržovat teplé omáčky, polévky, přílohy nebo dezerty. Jsou ideálním pomocníkem pro bufetové stoly, cateringové akce i nepřetržitý provoz v restauracích.

Řazení produktů

3 položek celkem

Výpis produktů

Sada Ranger: Bain-marie s vypouštěcím kohoutkem + 3x GN 1/3 s víkem  Hendi
4 150 Kč –18 %
2 809 Kč bez DPH
3 399 Kč

Vhodné pro nádobu GN 1/1 nebo menší kombinace GN; sada obsahuje 3x GN 1/3 | Pokročilé topné těleso: šetří 25 % energie a rychle distribuuje teplotu Termostat s kontrolkou...

Kód: 238868
Sada Bain-marie HENDI RANGER + 3x GN 1/3 s víkem, HENDI, GN 1/1  Hendi
4 210 Kč –18 %
2 850 Kč bez DPH
3 448 Kč

Vhodné pro nádobu GN 1/1 nebo menší kombinace GN; sada obsahuje 3x GN 1/3 | Pokročilé topné těleso: šetří 25 % energie a rychle distribuuje teplotu Termostat s kontrolkou...

Kód: 238967
201473 OBW 2024 04 IMGP9118
5 188 Kč –18 %
3 512 Kč bez DPH
4 249 Kč

Teplotní rozsah: od 30 °C do 85 °C | Pojme dvě 4litrové nádoby - součástí sady Termostat s kontrolkou pro pohodlnou práci Ochrana proti přehřátí zajišťuje bezpečný provoz

Kód: 201473

Ovládací prvky výpisu

3 položek celkem

Vodní lázně a ohřevné vany Bain-marie

Vodní lázeň, známá také jako Bain-marie, je osvědčený způsob ohřevu jídel v profesionální gastronomii. Díky nepřímému ohřevu pomocí vody udrží pokrmy v ideální teplotě, aniž by docházelo k jejich připálení nebo vysoušení. Vodní lázně se používají v cateringu, hotelích, restauracích i závodním stravování.

Typy vodních lázní

  • Elektrické vodní lázně – stabilní výkon, vhodné pro delší provoz.
  • Stolní ohřevné vany Bain-marie – kompaktní řešení pro catering a menší provozy.
  • Modulární Bain-marie pro GN nádoby – flexibilní systém podle velikosti a typu jídel.
  • Vodní lázně s kohoutkem – snadné vypouštění vody a čištění.

Výhody Bain-marie

  • Udržuje stálou a šetrnou teplotu jídel.
  • Eliminuje riziko připálení pokrmů.
  • Ideální pro polévky, omáčky, přílohy a teplé nápoje.
  • Rychlá a hygienická obsluha díky GN nádobám.

Pro koho jsou vodní lázně vhodné?

Vodní lázně a ohřevné vany doporučujeme pro cateringové firmy, hotely, restaurace, školní jídelny i firemní kantýny. Jsou ideální tam, kde je potřeba udržet více jídel dlouhodobě teplých a připravených k servírování.