Blog

Výpis článků

Kotlíky a várnice

Kotlíky a várnice patří mezi nepostradatelné vybavení každé profesionální kuchyně, jídelny či cateri...

Dávkovače horkých nápojů a podle čeho vybírat

Dávkovače horkých nápojů jsou nezbytným vybavením pro servírování kávy, čaje, horké vody nebo svařen...

Průvodce výběrem mlýnku na maso

Mlýnky na maso: proč záleží na převodovce, materiálu a správné šajbě Mlýnky na maso vypadají na prv...

Stánkový prodej

Podzimní a zimní sezóna je časem, kdy se vůně dobrého jídla a lahodného punče line náměstími a lidé ...

Když se funkčnost potká s designem - Uniq od HENDI

Řada Uniq od značky HENDI spojuje moderní design, prvotřídní materiály a praktické využití pro profe...

Naše zvýhodněná nabídka pro gastro provozy

Hledáte efektivní způsob, jak vybavit nebo modernizovat svůj provoz? Přesně pro vás jsme připravili ...

Digitální číšník? Ušetřete tisíce v každé kuchyni!

Konec křiku u výdejního okénka! 🗣️ Už máte dost křiku typu „ŠUNKOVÁ NA DVOJCE!“ přes celý provoz? ...

Jaký je rozdíl mezi komorovou a lištovou vakuovačkou?

Vakuové baličky jsou stále oblíbenějším vybavením nejen v profesionálních gastro provozech, ale i u ...

Jak vybrat správný stůl? Přehled interiérových a exteriérových stolů pro gastronomii

S blížící se sezónou venkovního posezení je ten správný čas zamyslet se nad výběrem vhodných stolů p...

Ovládací prvky výpisu

36 položek celkem