Chladicí a mrazicí skříně

Chladicí a mrazicí skříně jsou nezbytným vybavením každé profesionální kuchyně, restaurace, hotelu či provozovny, kde je nutné bezpečně a efektivně skladovat potraviny. V naší nabídce najdete nerezové chladicí skříně, mrazicí skříně a kombinované modely od ověřených výrobců, které splňují přísné hygienické normy a zaručují dlouhou životnost. Vyberte si zařízení s optimálním objemem, energetickou třídou a rozsahem teplot, které zajistí ideální podmínky pro uchování surovin. Nabízíme jak statické a ventilované chlazení, tak i moderní funkce pro úsporu energie a snadnou údržbu.

Řazení produktů

3 položek celkem

Výpis produktů

TEFCOLD UR 600 SS  TEFCOLD
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 33 977 Kč –10 %
TEFCOLD UR 600 SS TEFCOLD
Skladem u dodavatele (5)
25 272 Kč bez DPH
30 579 Kč

Chladicí skříň,  UR 600 SS,  plné dveře – 570 l – nerez |  Nerezový exteriér i interiér – odolná konstrukce Nastavitelné police GN 2/1 a zámek pro bezpečné...

Kód: TC_53539
Barová chladnička jednodveřová, Arktic, 75L, Stříbrná, 220-240V/120W, 530x500x(H)840mm  Arktic
16 127 Kč –18 %
10 916 Kč bez DPH
13 208 Kč

Barová chladnička Arktic 75 L – 1 dveře, pod pult. Objem: 75 L Rozměry: 530 × 500 × 840 mm Napájení: 220–240 V / 120 W Barva: Stříbrná

Kód: 236925
Jednodveřová chladnička, Arktic, 105L, Černá, 220-240V/120W, 600x530x(H)870mm  Arktic
14 407 Kč –18 %
9 752 Kč bez DPH
11 800 Kč

Barová chladnička Arktic 105 L – 1 dveře, černá, pod pult / do baru. Objem: 105 L Rozměry: 600 × 530 × 870 mm Napájení: 220–240 V / 120 W Barva: Černá

Kód: 236864

Ovládací prvky výpisu

3 položek celkem

Při výběru chladicí nebo mrazicí skříně je důležité zohlednit nejen velikost a kapacitu, ale i umístění v provozu a typ uložených potravin. Pro náročné provozy doporučujeme modely s digitálním ovládáním, automatickým odmrazováním a LED osvětlením. Všechny naše skříně jsou navrženy pro spolehlivý nepřetržitý provoz a snadné čištění, což šetří čas i provozní náklady. S naším gastro vybavením získáte profesionální řešení pro uchování čerstvosti, kvality a bezpečnosti potravin.